OnePlus 7 Pro: Στο χρώμα Almond θα κυκλοφορήσει σύντομα

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Στο χρώμα Almond θα κυκλοφορήσει σύντομα

Θέλετε να προμηθευτείτε ένα OnePlus 7 Pro αλλά δεν σας αρέσει καμία από τις υπάρχουσες αποχρώσεις; Τότε η νέα Almond απόχρωση σας κλείνει το μάτι.

Η Almond έκδοση του OnePlus 7 Pro ενσωματώνει 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο και έχει κόστος 749 ευρώ όσο δηλαδή το Mirror Gray και το Nebula Blue που προμηθευτήκαμε εμείς στο Techblog αλλά επιστρέψαμε μέσω της RMA διαδικασίας της OnePlus.

Το smartphone διαθέτει μία από τις καλύτερες οθόνες στην αγορά χάρη στην pop-up front facing κάμερα των 16MP. Το panel είναι AMOLED, έχει μέγεθος 6.67 ίντσες, ανάλυση 1440 x 3120 pixels και ρυθμό ανανέωσης 90Hz με δυνατότητα ο χρήστης να το αλλάξει σε 60Hz. Σίγουρα όμως αν το μάτι του χρήστη συνηθίσει τα 90Hz σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κατέβει στα 60Hz.

Εσωτερικά τώρα το smartphone κρύβει τον Snapdragon 855 SoC. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί μία τριπλά κάμερα με κύρια 48MP η οποία συνοδεύεται από έναν 8MP τηλεφακό με 3x optical zoom και μία 16MP ultra-wide κάμερα.

Η μπαταρία έχει μέγεθος 4000mAh και ενσωματώνει Warp Charge 30. Το OnePlus 7 Pro Almond θα γίνει διαθέσιμο για παραγγελία σε 14 ημέρες από τώρα και μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο κατάστημα της εταιρείας.

Το τελευταίο update του OxygenOS, 9.5.7 διόρθωσε ευτυχώς το ghost touch πρόβλημα που εμφάνισε το τηλέφωνο και βελτίωσε την κάμερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus 7

OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro: Ενημερώνονται επιτέλους σε Android 12

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, η Google κυκλοφόρησε το Android 13. Σήμερα η OnePlus ενημερώνει σε Android 12 τα OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro. Επιτέλους.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 / 7T series: Ξεκίνησε η διανομή της beta έκδοσης του Android 11

Αν και καθυστέρησε, ξεκίνησε η διανομή της πρώτης beta έκδοσης του λειτουργικού Android 11 για τα smartphone των σειρών OnePlus 7 και 7T.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 series: Το Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε Android 11 για όλες τις συσκευές

Εκπρόσωπος της OnePlus ανακοίνωσε και επίσημα πως η αναβάθμιση Android 11 θα φτάσει στις συσκευές OnePlus 7 το Δεκέμβριο.

Smartphones Android Android Smartphones featured

Διαθέσιμη η επιλογή 90fps για το PUBG Mobile σε συσκευές OnePlus

Η εν λόγω επιλογή είναι διαθέσιμη στις συσκευές Oneplus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro.