OnePlus 7 Pro ελληνικό hands-on video review από το Techblog

OnePlus 7 Pro hands-on, OnePlus 7 Pro ελληνικό hands-on video review από το Techblog

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το OnePlus 7 Pro με οθόνη τεχνολογίας Fluid AMOLED 6.67 ιντσών ανάλυσης QuadHD+ (3120×1440 pixel) με ρυθμό ανανένωσης 90Hz (refreash rate) και αναλογία 19.5:9. Το OnePlus 7 Pro ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 855, τριπλή κάμερα 48MP + 8MP + 16MP, pop-up selfie camera 16 Megapixel, μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh και γρήγορη φόρτιση Warp Charge 30, στερεοφωνικά ηχεία με ήχο Dolny Atmos, έχει βάρος 206 γρ. και πάχος 8.8 χλστ.

Η έκδοση που έχουμε στα χέρια μας είναι αυτή με τα 8GB μνήμης RAM και τα 256GB ενσωματωμένης μνήμης η οποία έχει τιμή 749 ευρώ. Υπάρχει ακόμα μια έκδοση πιο προσιτή με 6GB RAM και 128GB και τιμή 699 ευρώ και μια ακόμα τούμπανο με 12GB RAM και 256GB και τιμή 810 ευρώ. Η έκδοση που έχουμε εμείς είναι σε αυτό το απίθανο χρώμα Nebula Blue και την αποκτήσαμε από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus χωρίς έξοδα μεταφοράς ή τελωνείου.

Απολαύστε το 40λεπτο hands-on video και θυμηθείτε το unboxing του OnePlus 7 Pro.

OnePlus 7 Pro hands-on, OnePlus 7 Pro ελληνικό hands-on video review από το Techblog

OnePlus 7 Pro hands-on, OnePlus 7 Pro ελληνικό hands-on video review από το Techblog

OnePlus 7 Pro hands-on, OnePlus 7 Pro ελληνικό hands-on video review από το Techblog

OnePlus 7 Pro hands-on, OnePlus 7 Pro ελληνικό hands-on video review από το Techblog

OnePlus 7 Pro hands-on, OnePlus 7 Pro ελληνικό hands-on video review από το Techblog

OnePlus 7 Pro hands-on, OnePlus 7 Pro ελληνικό hands-on video review από το Techblog

OnePlus 7 Pro hands-on, OnePlus 7 Pro ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

κωστα το μπλε χρωμα βγαινει και σε 12Gb ram,οπως επισης το razer εχει 120hz αλλα σε LCD panel. σε amoled η οθονη του oneplus στα 90hz ειναι η πρωτη.

kostas

φυσικα και το ειδα, εχει μεγαλη διαφορα τα 120hz μιας ips lcd με τα 90hz μιας amoled. το σχολιασα γιατι δεν ανεφερες οτι εχουν δυο διαφορετικων τυπων οθονων,για να μην μπερδευτει ο κοσμος και νομιζει του razer ειναι καλυτερη επειδη εχει 120hz.

η τεχνολογια μας ενωνει !!!

Baioss

Κώστα, βγάλε την εργοστασιακή μεμβράνη και θα δεις μεγάλη διαφορά κάτω από ηλιοφάνεια.
Την έχω εδώ και μία εβδομάδα την συσκευή και έχω πάθει πλάκα. με φόβιζε πολύ το μέγεθος και το βάρος του, αλλά πλέον το συνήθισα.

Christz

Η οθόνη ζεσταίνεται επειδή έχεις τέρμα φωτεινότητα. Έτσι τουλάχιστον γίνεται στο δικό μου OnePlus. Η πλάτη σπάνια ζεσταίνεται

7ΟΠ

Που είναι οι γνωστες τώρα?κραξτε και τον Βλαχάκη.ΚΙΝΗΤΟ της χρονιάς σε ΣΥΝΟΛΟ

forneverarrow

Είναι εξαιρετικό κινητό, τι να λέμε τώρα. Απλά θα θίξω ένα ζήτημα οικονομικής φύσεως. Μιλώντας με όρους προσιτότητας και μόνο, στα 749€ ΜΕΤΡΗΤΑ είναι πολύ ακριβό και δεν συμφέρει σαν αγορά, σε σχέση με τα αρκετά ακριβότερα S10 και iPhone XS… Παράλογο; Καθόλου, μιας και τα τελευταία μπορώ να τα πάρω με συμβόλαιο/αναβάθμιση είτε τσάμπα είτε με 200€ το πολύ. Μπορεί μακροπρόθεσμα να μου κοστίσουν όντως περισσότερα αλλα δεν πιστεύω οτι ο μέσος Έλληνας σήμερα μπορεί αβίαστα να δώσει 749€ ντούκου. Εγω πάντως δεν μπορώ και μου έχει κάτσει μια χαρά το iPhone με το συμβόλαιο τόσα χρόνια. Αν θέλει να ανεβεί η 1+ σε πωλήσεις πρέπει επιτέλους να αναθεωρήσει αυτό το online only μοντέλο.

Christz

Δηλαδή πιστεύεις ότι ο μέσος Έλληνας έχει συνδέσεις αξίας 80€-150€ / μήνα. Ώστε να μπορούν να αποκτήσουν με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος ναυαρχίδες αξίες 1000€ ?

forneverarrow

Αν κρίνω απο το ποσά S10 και XS βλέπω εκεί έξω, ναι, υπάρχουν πολλοί. Παρόλα αυτά ζω στην Κύπρο προσωπικά, οπότε ίσως να διαφέρουν τα πράγματα κάπως. Για παράδειγμα το iPhone 8 πέρσι μου ήρθε στα 55€ το μήνα με τη σύνδεση μαζί με την ασφάλεια για το μπροστινό γυαλί. Το XS μπορείς να το πάρεις στα ίδια λεφτά αν δώσεις κάποιο ποσο προκαταβολή κλπ. Σίγουρα πιο εφικτό απο το να μπω στο site της One Plus και να χρεώσω την κάρτα μου με 700-750€. Όπως και να χει, αυτή τη φορά με κέρδισε με το 7 pro.

Κινητομανής

Κώστα, νομίζω ότι στο βίντεο λανθασμένα αναφέρεις ότι έχει υποδοχή κάρτας μνήμης, που φυσικά δεν ισχύει.

NikosAr

Πάρα πολύ καλή παρουσίαση, δίνω πολύ μεγάλη σημασία στα hands on που κάνεις γιατί είσαι to the point που λέμε και το έχω διαπιστώσει και κατά την αγορά. Συνέχιστε !!

spirios1992

Κωστα αναμενουμε και το Κ20 pro και συγκριτικο αναλογο… 😀

Makis

Το smooth scrolling έχει να κάνει και με το λειτουργικό και την ποιότητα ιντερνετικής σύνδεσης. Με το φτηνότερο της μισητής του άλλου λειτουργικού με ρυθμό ανανέωσης 60hz δεν υπάρχει σκαλωματάκι πουθενά. Οι έχοντες του άλλου λειτουργικού το γνωρίζουν και γι’ αυτό όλη την ώρα μιλάμε για το smoothness και κάποιοι δεν μας πιστεύουν κιόλας.

Makis

Επίσης και για να είμαστε ακριβείς τα 120 hz δεν έχει στην ουσία να κάνει με σκαλωματάκι αλλά την «ουρίτσα» που αφήνει το κείμενο, φωτογραφία κλπ κατά την στιγμή του σκρολαρίσματος.

Makis

Εάν πάρεις 2 συσκευές της «μισητής» του άλλου λειτουργικού, με 60 και 120 η διαφορά σε slow motion είναι η «ουρίτσα» που αφήνει πίσω το κείμενο, φωτογραφία κλπ. εάν φυσικά η λέξη «ουρίτσα» γίνεται το ίδιο αντιληπτή από όλους, γιατί σκάλωμα στα «μισητά», δεν υπάρχει.

Makis

(Η επεξεργασία δεν δουλεύει σωστά), οπότε θα ήθελα να πω επίσης ότι η «ουρίτσα» είναι στη ουσία το «θολωματάκι» σε γράμματα πιο πολύ όταν υπάρχει έστω και μικρή κίνηση της οθόνης πάνω ή κάτω, και επανέρχεται όταν φυσικά σταματά το scrolling.

Χρήστος

Κώστα καλησπέρα από σήμα τι λέει το 7; έχω αγανακτήση με samsung

ilias

Κώστα καλύτερη οθόνη σε απεικόνιση το s10 plus ή το one plus 7 pro;

Παναγιωτηϛ Παραδιαϛ

το one plus 7 pro θα εχει τιϛ ιδιεϛ δυσμενειϛ συνπειεϛ απο τιϛ ΗΠΑ οπωϛ ηHUAWEI η θα ειαι αλωβητη απο αυτη τη εμπρικη συμπεριφορα των ΗΠΑ.Επειδη μου αρεσε η παρουσιαση του απο τον κ.Βλαχακη σε τι διακυνδυνευω απο την παραγγελια του

John

Αξίζει η αναβάθμιση από το Huawei Mate 20 pro η να περιμένουμε για το Mate 30 pro?
Κώστα τη βοήθεια σου παρακαλώ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.