Smartphones

OnePlus 7 Pro: Θα εχει 200% ισχυρότερη δόνηση

 

 

Οι κάτοχοι των παλαιότερων OnePlus smartphone σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει πως τα τηλέφωνα της εταιρείας χολένουν σε ότι αφορά την δόνηση.

Πρόσφατα ο Pete Lau, CEO της εταιρείας αποκάλυψε πως το OnePlus 7 Pro smartphone της 7ης σειράς θα διαθέτει νέο σύστημα δόνησης 200% ισχυρότερο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Στον χρήστη θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής τριών επιπέδων δόνησης ενώ άλλα έξι μοτίβα δόνησης θα είναι διαθέσιμα για τις κλήσεις και άλλες ειδοποιήσεις.

Η ομάδα αναγκάστηκε να επανεξετάσει την σχεδίαση του smartphone εσωτερικά ώστε ο μηχανισμός των δονήσεων να χωρέσει μέσα στο τηλέφωνο χωρίς να αυξήσει το πάχος του. Παράλληλα έπρεπε να διασφαλίσουμε ότι ο μηχανισμός θα βρίσκεται τοποθετημένος σε σωστό σημείο ώστε οι δονήσεις να είναι αρκετές δυνατές σε όλη το OnePlus 7 Pro.

Η σειρά OnePlus 7 αναμένεται να ενσωματώνει τον Snapdragon 855 SoC με το OxygenOS βασισμένο στο Android 9.0 Pie. Φήμες θέλουν η Pro έκδοση να διαθέτει οθόνη ανάλυσης QHD+ με pop-up selfie κάμερα και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Σήμερα διέρρευσε και η τιμή του μικρότερου αδερφού της σειράς με τα 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο η οποία θα αγγίζει τα 699 ευρώ. Η επιβεβαίωση των παραπάνω πληροφοριών καθώς και τα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν θα γίνει στις 14 Μαΐου όπου η OnePlus θα παρουσιάσει τα smartphone.

Πηγή

Σχόλια

  • Χμμμ, φαντάζομαι σε αυτήν την τιμή που το έχουν πάει στοχεύουν κάθε ανάγκη κάθε πελάτη...
    Ειδικά τις "πελάτισσες" που μπορεί να χρειάζονται ένα δονητή στο κινητό τους βρε αδερφέ! :-P

  • Πόσο ακόμα να το παχύνεις το smartphone ρε OnePlus; 8,8mm είναι. Όπως και να έχει θα είναι κινητήρα! Τόσο καιρό άλλωστε ο κόσμος ζητούσε καλύτερες οθόνες, καλύτερες μνήμες UFS 3.0, στέρεο ηχεία. Τώρα που τα δίνει στα 700 ευρώ, όλοι κράζουν.

      • Πας samsung σήμερα για να κλαις σε τρεις μέρες... η samsung βγήκε πρώτη εταιρεία με τις περισσότερες βλάβες στα μοντέλα της για την σεζόν 2018-2019... και μην ξεχνάμε τις φανταστικές εκρηκτικές μπαταρίες τις Samsung...!!! One Plus δεν έχει βγάλει σε κανένα της μοντέλο πρόβλημα για να πας service... δεν έχουν γονατίσει την αγορά από τεχνολογία αλλά ήταν η πρώτη εταιρία που είχε μέσα σε πραγματικά 20 λεπτά από 2% μπαταρία σε πήγαινε στο 60%... και μετά το έφεραν οι άλλες εταιρείες τους πραγματικούς ταχύφορτιστές....!!!!

      • Πάω σε Samsung με Exynos και όχι με Snapdragon 855 από τα επίσημα κανάλια διανομής πάντα με 900+ ευρω και όχι από τα σκρουτζομαγαζα. Πάω σε Samsung με μουφα μην πω κάκιστα στέρεο ηχεία. Πάω σε Samsung που δεν θα έχει UFS 3.0 μνήμες. Πάω σε σε Samsung που τα Android updates είναι πιο αργά από χελώνα. Πάω σε Samsung που δεν με αφήνει να κάνω root και ότι άλλο θέλω χωρίς να χάσω την εγγύηση μου. Πάω σε Samsung με τρύπες και εμπόδια μέσα στην οθόνη σε σύγκριση με την full screen εμπειρία του OP7. Τα μόνα καλά που έχει ένα Samsung πλέον, είναι η καλύτερη οθόνη, που μέχρι να παρουσιαστεί το OnePlus 7 δεν το ξέρουμε ακόμα σίγουρα, το audio jack που δεν μου χρειάζεται εφόσον έχω Bluetooth hands free και η κάρτα μνήμης, που ναι συμφωνώ, είναι χρήσιμη σε κάποιες περιπτώσεις.

  • Είχα το OnePlus X, 3, 3t, 5 και ολα είχαν θέμα Με την δόνηση
    Το είχα στην τσέπη στο μπουφάν και δεν καταλάβαινα ότι χτυπάει
    Με άλλα τηλέφωνα δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.