OnePlus 7 Pro: Διέρρευσε η τιμή της έκδοσης με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Διέρρευσε η τιμή της έκδοσης με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο

Τον προηγούμενο μήνα, ο tipster Ishan Agarwal, αποκάλυψε την τιμή του OnePlus 7 Pro για τις ευρωπαϊκές αγορές. Τότε ο Agarwal είχε μοιραστεί μαζί μας μόνο την τιμολόγηση των εκδόσεων με 8GB και 12GB μνήμη RAM. Ωστόσο, η τιμή του βασικού μοντέλου με τα 6GB RAM επιβεβαιώθηκε από τον γνωστό tipster, Roland Quandt.

Ο Roland Quandt αποκάλυψε ότι η τιμή της πιο οικονομικής έκδοσης του OnePlus 7 Pro θα ξεκινά από τα 699 ευρώ, μία τιμή που επιβεβαίωσε επίσης και ο Ishan. Επιπλέον, ο Quandt ανέφερε ότι η βασική έκδοση του OnePlus 7 Pro σε μερικές αγορές όπως η Ισπανία ενδέχεται να τιμολογείται στα 709 ευρώ.

Όπως ήδη γνωρίζουμε η έκδοση του OnePlus 7 Pro με 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 749 ευρώ. Ενώ το ακριβότερο μοντέλο με τα 12 GB μνήμης RAM και τα 256 GB αποθηκευτικό χώρο θα αγγίζει τα 819 ευρώ.

Το smartphone θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον τρία χρώματα, τα οποία έχουν ήδη διαρρεύσει και θα είναι τα Mirror Grey, Nebula Blue και Almond. Επιπλέον, εχθές έγινε leak ένα φύλλο με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 7 Pro. Αν και η συσκευή θα παρουσιαστεί μαζί με το OnePlus 7 στις 14 Μαΐου, η κινέζικη κατασκευάστρια μας έχει δώσει μόνο πληροφορίες για τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά της Pro έκδοσης.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Δυστυχώς η τιμή ξεφευγει. Γιατί να μην προτιμήσει κάποιος ένα S10 plus ας πουμε τώρα που η τιμή πεφτει αρκετά;

ΚώσταςD.

Για να γλυτώσει από τις τρύπες της οθόνης ίσως;;; Χιχιχι!!!! 😂😂😂😂😁

Panos

H αληθεια ειναι οτι το μονο που με ενοχλει ειναι οι τρυπες της οθονης στο S10. Δυστυχως χτυπανε στο ματι ασχημα.

Asos

Ακριβώς αυτό! 762 από ότι βλέπω κάνει, λοιπόν γιατί να πάρω το κινέζικο, αλλά όπως βλέπετε πέτυχε το να γίνει γνωστό και τώρα βαράει στα αυτιά η τιμή!

NikosArδ

Πρώτα vfm αι τώρα premium…. Ποσο σανό ακόμα ….κι ενω η καρακινεζια έχει ορκισμενους εχθρούς λόγο ποιοτητας περισσοτερο, έχει και αρκετούς που ΝΟΜΙΖΑΝ ότι με τα μισά λεφτά αγόραζαν διαμαντι … Τώρα που η τιμή στο βασικό μοντέλο ξεκινάει απο τα 700 ευρώ….θέλω να δω πόσοι θα πανε xiaomi και θα συνεχίσουν το κράξιμο

bill

μίλησε το αππλε φανμποι για σανο και τα σχετικα
κονγρατς
μην ξεχασεις να αγορασεις την κουζινα μολις βγει ε?

Asos

Όταν γίνει η παρουσίαση σε λίγες μέρες περιμένω με τέτοιες τιμές να δω τη θα πουν, δε νομίζω ότι θα πρέπει να ξανά βάλουν τη ταμπέλα flagship killer! Από τη στιγμή που ξεκινά με αυτή τη τιμή στο βασικό μοντέλο ούτε flagship είναι.. Ούτε killer.. Σωστά?

Greg

Όχι, απλά Όχι, ετοιμαζόμουν να το πάρω αλλά με αυτήν την τιμή όχι, κακά τα ψέματα όλοι όσοι αγόραζαν OnePlus ξαιτίας της λογικής και ρεαλιστικής τιμής τους και των υψηλών δυνατοτήτων παρόμοιων με Smartphone του χιλιάρικου τα αγόραζαν, πλέον με την τιμή να είναι τόσο υψηλή δεν βρίσκω τον λόγο, από το να κάτσω να κάνω εγγραφές στην ιστοσελίδα της OnePlus και να κάνω παραγγελίες OnLine και να περιμένω μια εβδομάδα για να μου έρθει από Πολωνία προτιμώ να πεταχτώ στο κοντινότερο κατάστημα ηλεκτρικών και να πάρω (παράδειγμα) το Huawei Mate 20 Pro. Δυστυχώς η OnePlus δείχνει πως θέλει και αυτήν να βάλει το δάχτυλο στο μέλι και μακάρι ο κόσμος να μην τσιμπήσει και πάει να το πάρει αλλά να του γυρίσει την πλάτη σαν προϊόν, Όσο για τους φίλους που μιλάνε περί Κινεζιές κλπ θα τους παρακαλούσα να πιάσουν 10 τυχαίες συσκευές στο σπίτι τους (μέσα σε αυτές και το Smartphone τους) και να μας πουν Made in τί!! είναι ??? δεν μπορούμε να μιλάμε περί κακών κινέζικων προϊόντων όταν 9 στα 10 πράγματα στο σπίτι μας είναι Made in China, Ναι υπάρχουν και κακά Κινέζικα προϊόντα όπως υπάρχουν και κακές Ουγγρικές Samsung τηλεοράσεις που στα 2 με… Συνέχεια »

Φωτης

Γιατι να μην παρεις p30 pro που εχει καμερα κ μπαταρια τοπ!!! Mεχρι να βγει το mate 30 pro.. Bεβαια αυτο με την οθονη στο one plus 7 μπορει κ να ειναι κ το τοπ του κινητου..

Christz

Λοιπόν δεν θα κάτσω να αναλύσω ξανα στους “ανεγγεφαλους” τα + και τα – της OnePlus. Τώρα βγάζουν το άχτι τους επειδή τόσα χρόνια πλήρωναν 400€ πάνω..

Αν και ομολογουμένως έχουν ανέβει οι τιμές και μπορεί εσείς εδώ στο Ελλάντα να μην το πάρετε αλλά να είστε σίγουροι πως στην Ευρώπη & Αμερική θα είναι το ποιο καλοπουλημενο OnePlus που βγήκε.

Η οθόνη θα είναι ότι καλύτερο βγήκε για τουλάχιστον 6μηνες από τηνλ στιγμή που θα κυκλοφορήσει.
Θα το σκεφτώ σοβαρά να είναι το επόμενο μου κινητό, αν το τσιμπισω από κινεζομαγαζο κοντα στα 500€ μετά από 2-3 μήνες.. Λοιπόν… Σας φαίνεται καλή η τιμή τώρα ή όχι; Λέτε να πάρω κανένα τηλεφώνο smart-north καλύτερα ;

Υ.Γ Μην ξεχνάτε πως η αναβάθμιση του 6t είναι το OnePlus 7, όχι το Pro. Οπότε αυτό εξαρχής θα κοστίζει κάτω από 600€ . Για να μην πω πόσο θα μπορείς να το βρεις μετά από 3μηνες..

OP.

Είναι τόσο άσχετοι μερικοί που λένε θα ΞΕΚΙΝΑΕΙ το νέο oneplus στα 700
Το PRO
το ΚΑΝΟΝΙΚΟ oneplus θα ξεκινάει 580
Όχι 1000+ που δίνετε για τα άλλα και το θεωρείτε ακριβό
ΈΛΕΟΣ
ακόμα και το Pro στα 700 είναι μια τιμή που η Samsung huawei είχαν πριν 3 χρόνια και βάλε.
Ε ρε σανό…

Georgetsl

Σαφώς ακριβό μοντέλο είναι από την op+ ,αλλά κάποιοι να βγαίνουν να το συγκρίνουν με σαμσουνγκ s10+ που είναι ακριβότερο και σαφώς κατώτερο από το OP+ είναι απλά ιεροσυλία για ένα κινητό που θα είναι πάλι κορυφαίο σε επιδόσεις και ως συσκευή με τιμή αρκετά χαμηλότερη από τις πρωτοεμφανιζομενες ναυαρχίδες όλων των άλλων ….το xiaomi mi 9 είναι ανώτερο από s10+ σε όλα τα συγκριτικά αλλά είναι φθηνή κινέζια γιατί δεν έχει κυρτή οθόνη στα πλάγια ή κάτι άλλο τέλος πάντων και ας τρέχει να το φτάσει η σαμσουνγκ …το Op+ είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων αλλά με ακριβή τιμή Κινέζου ,οπότε το σαμσουνγκ είναι καλύτερη επιλογή …..ότι του φανεί του λωλοστεφανη κοινως…..το s10+ έχει κοντά στο χιλιάρικο σε τιμή το οποίο ούτε σε ένα χαρακτηριστικό δεν μπορεί να πιάσει το OP+ ούτε για αστείο ……αλλά αξίζει να το αγοράσει κάποιος και όχι την κινέζια …..λες και το σαμσουνγκ που ειναι κορεάτικο είναι από σαλόνι βασιλικό ….

Bill

Καλησπερα παιδιά καταρχάς όποιος μιλάει για κινεζιά απλά δεν γνωρίζει από κινητά όλα τα κινητά στην Κίνα κατασκευάζονται ακόμη και τα iPhone απλά πληρώνεις το μηλαράκι και το λογισμικό που για εμένα προσωπικά δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για να πάρεις iPhone πρέπει κατά την γνώμη μου να κοιτάς όλο το πακέτο επεξεργαστή κάμερα μπαταρία ανάλυση οθόνης και να κρίνεις είμαι κάτοχος Xiaomi mi 9 και δεν έχει να ζηλέψει απολυτως τίποτα από ένα iPhone γιατί πολύ απλά η apple κινείται με ρυθμους χελώνας και δεν φτάνει τα υπόλοιπα μοντέλα πηρα την απόφαση να πάω στο one plus 7 pro και ανυπομονώ να το παραλαβω συγνώμη για αυτό που θα πω αλλά το iPhone δεν βγαίνει με τίποτα μπροστά στο OP7 pro ουτε σε επεξεργαστή ουτε σε ταχυτητα ουτε σε οθόνη και κάμερες ας μην γελιόμαστε και εσείς συνεχίστε να μιλάτε για κινεζιές όσοι γνωρίζουν από κινητά και μιλάω γενικά όχι μόνο για εμενα πηγαινουν σε One plus οι υπόλοιποι αγοράστε Samsung και iPhone και απλά φάτε την σκόνη της κινεζιας έτσι όπως την αποκαλείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.