OnePlus 7T: 3D renders αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα σε κυκλικό module

Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετά leaks σχετικά με τα επερχόμενα OnePlus 7T. Γενικότερα κυκλοφορούν φήμες για τον σχεδιασμό, το hardware, τις κάμερες και την ημερομηνία παρουσίασης των smartphone, η οποία μάλλον θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

OnePlus 7T, OnePlus 7T: 3D renders αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα σε κυκλικό module

Ο OnLeaks σε συνεργασία με το PriceBaba δημοσίευσαν 3D renders της συσκευής. Το OnePlus 7T θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό στην πίσω όψη σε σχέση με το OnePlus 7. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τρεις πίσω κάμερες στη στάνταρ έκδοση της συσκευής οι οποίες είναι τοποθετημένες οριζόντια σε ένα στρογγυλό module.

Παλαιότερες φήμες ήθελαν το OnePlus 7T να έχει δύο κάμερες. Ωστόσο, πλέον κυκλοφορούν φήμες για την ύπαρξη μιας τρίτης ευρυγώνιας κάμερας. Κάτω από τις κάμερες και μέσα στο module βλέπουμε το LED flash και κάτω από το module το λογότυπο της εταιρείας.

OnePlus 7T, OnePlus 7T: 3D renders αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα σε κυκλικό module

Επίσης, τα renders αποκαλύπτουν ότι το OnePlus 7T θα κρατήσει τον curve σχεδιασμό του προκατόχου του με τη μπροστινή όψη να έχει ελάχιστα bezels, chin και waterdrop. Η οθόνη λέγεται ότι θα είναι FHD+ στις 6,4 ίντσες.

Στη κάτω πλευρά του smartphone υπάρχει ένα ηχείο, η θύρα USB type-C και η υποδοχή της κάρτας SIM. Στα δεξιά θα βρούμε το κουμπί απενεργοποίησης και το κουμπί των ειδοποιήσεων, ενώ στα αριστερά υπάρχει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

OnePlus 7T, OnePlus 7T: 3D renders αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα σε κυκλικό module

Αναμένουμε το OnePlus 7T να διαθέτει τον Snapdragon 855+, τουλάχιστον 8GB RAM, να έχει in-display fingerprint scanner, βελτιωμένες κάμερες και να τρέχει Android Q..

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.