OnePlus 7T και 7T Pro: Θα έχουν μεγάλο κυκλικό module κάμερας;

OnePlus 7T, OnePlus 7T και 7T Pro: Θα έχουν μεγάλο κυκλικό module κάμερας;

Μένουν μερικοί μήνες πριν την κυκλοφορία των OnePlus 7T και 7T Pro. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές αρκετές λεπτομέρειες για τις συσκευές, αλλά αναμένουμε τα leaks να πληθύνουν.

Πριν καν την κυκλοφορία του OnePlus 7 Pro είχε εμφανιστεί μία εικόνα από ένα meeting της OnePlus η οποία δείχνει πως η εταιρεία εργαζόταν πάνω σε μία συσκευή με στρογγυλό module κάμερας.

OnePlus 7T, OnePlus 7T και 7T Pro: Θα έχουν μεγάλο κυκλικό module κάμερας;

Σήμερα, οι γνωστοί leaksters Evan Blass και Samsung_News δημοσίευσαν εικόνες οι οποίες αποκαλύπτουν μία OnePlus συσκευή με στρογγυλό module κάμερας.

Από τις εικόνες και το παρελθόν της OnePlus είναι εμφανές ότι το νέο module κάμερας θα είναι η μεγαλύτερη σχεδιαστική αλλαγή που θα δούμε στο smartphone.

https://twitter.com/Samsung_News_/status/1164566498230317057?

Αν και στις εικόνες αυτές δεν είναι ξεκάθαρο, το προηγούμενο leak αποκαλύπτει ότι υπάρχει μία οριζόντια γραμμή η οποία κόβει τον κύκλο στα δύο. Η γραμμή αυτή φαίνεται ότι περιλαμβάνει το LED flash. Φυσικά έχουν περάσει μήνες από το αρχικό leak, οπότε πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.

OnePlus 7T, OnePlus 7T και 7T Pro: Θα έχουν μεγάλο κυκλικό module κάμερας;

Άλλες λεπτομέρειες που γίνονται εμφανείς από τις δύο εικόνες είναι ότι η εταιρεία θα κρατήσει την τοποθέτηση των κουμπιών αντίστοιχη με προηγούμενες συσκευές. Δηλαδή δεξιά το κουμπί σίγασης και το κουμπί απενεργοποίησης και αριστερά το κουμπί αυξομείωσης της έντασης.

Στην κάτω πλευρά της συσκευής θα δούμε τα cutout της θύρας USB type-C και του ηχείου, τα οποία είναι τοποθετημένα όπως στο OnePlus 7 Pro.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν τα leaks αφορούν τα OnePlus 7T και 7T Pro, ούτε γνωρίζουμε τι βελτιώσεις μπορεί να έγιναν στις κάμερες. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι θα μάθουμε λεπτομέρειες στο εγγύς μέλλον.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.