OnePlus 7T: Αναμένεται σε χρώμα Olive Green και 256GB ROM

OnePlus Olive Green 256GB, OnePlus 7T: Αναμένεται σε χρώμα Olive Green και 256GB ROM

Το OnePlus 7T είναι το νέο smartphone της OnePlus που παρουσιάστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Glacier Blue και Frosted Silver. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες η OnePlus ετοιμάζει την κυκλοφορία μίας τρίτης έκδοσης η οποία θα έχει χρώμα Olive Green, 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο που θα φτάνει τα 256GB. Το χρώμα αυτό το γνωρίσαμε μέσω των Bullets 2 wireless ακουστικών, τα οποία αποκαλύφθηκαν μαζί με το OnePlus 7T.

OnePlus Olive Green 256GB, OnePlus 7T: Αναμένεται σε χρώμα Olive Green και 256GB ROM

Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε ο tipster, Ishan Agarwal, σύμφωνα με τον οποίο η OnePlus σχεδίαζε να αποκαλύψει το νέο χρώμα μαζί με τα άλλα δύο, αυτό όμως δεν συνέβη. Αν τα όσα είπε ο Ishan ισχύουν τότε ίσως η OnePlus φέρει το νέο χρώμα προς το τέλος του χρόνου κοντά στα Χριστούγεννα ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις της εταιρείας.

Το OnePlus 7T έχει Fluid AMOLED display στις 6.55 ίντσες με αναλογία 20:9 και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Εσωτερικά υπάρχει ο Snapdragon 855+ σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και 128 ή 256GB αποθηκευτικό. Η κάμερα είναι τριπλής διάταξης και αποτελείται από 48MP + 12MP + 16MP ενώ η selfie κάμερα ανέρχεται στα 16MP. Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.800mAh και υποστηρίζει Warp Charge 30T.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Παρακολουθώ το site σας εδώ και χρόνια και προφανώς το θεωρώ αξιόλογο, αλλά αυτό το λάθος το βλέπω συνέχεια. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει κανένας σας τι σημαίνει ROM και να το χρησιμοποιήτε κατ’εξακολούθηση απόλυτα λανθασμένα ??? Τo εμαθα πρώτη φορά στο δημοτικό ενώ διδασκόμουν την πρώτη ενότητα του ECDL αλλά και στην πρώτη γυμνασιου στο μαθημά της πληροφορικής.Είμαι 26, αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Σημαίνει Read Only Memory και εννοείται πως χρησιμοποιείται για αποθήκευση των apps, photos κτλ!! Λυπάμαι που θα το πω, αλλά ντροπή.

Vendetta

But we have to pay attention that in phones the ROM is not described with ROM but with storage.

Κώστας Βλαχάκης

RAM/ ROM το αναφέρουν όλοι. Δες το βίντεο του unboxing με το Redmi Note 8 Pro https://techblog.gr/techtv/redmi-note-8-pro-unboxing-video-me-to-magiko-kopidi που ανεβάσαμε εχθές στο σημείο 0.36. Σε ευχαριστούμε που μας διαβάζεις και μας υποστηρίζεις. Καλό θα ήταν να εισαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που σχολιάζεις γιατι χαλάς την ωραία σου εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.