OnePlus 7T και 7T Pro: Επίσημα στις 10 Οκτωβρίου

OnePlus 7T teaser, OnePlus 7T και 7T Pro: Επίσημα στις 10 Οκτωβρίου

Η OnePlus ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro, δύο smartphone τα οποία θα βελτιώσουν τα δύο προηγούμενα smartphone της απλής 7 σειράς. Ο Steve Hemmerstoffer αναφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην ημερομηνία παρουσίασης και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Σήμερα η εταιρεία έστειλε προσκλήσεις μέσα από τις οποίες επιβεβαιώνεται ότι στις 10 Οκτωβρίου και 18:00 ώρα Ελλάδος στο Λονδίνο θα αποκαλυφθούν τα δύο νέα smartphone.

Επιπλέον, στον λογαριασμό της εταιρείας στο Instagram ανέβηκε και ένα teaser το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνει κάποιο από τα χαρακτηριστικά των OnePlus 7T.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T teaser, OnePlus 7T και 7T Pro: Επίσημα στις 10 Οκτωβρίου

Το OnePlus 7T Pro θα έχει Fluid AMOLED display στις 6.7 ίντσες με ανάλυση 3K και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 855+ και 8GB μνήμη RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος αναμένεται να ξεκινάει από τα 256GB.

Η κάμερα θα έχει τριπλή ή τετραπλή διάταξη και θα τοποθετηθεί σε κάθετη διάταξη στο κέντρο της πλάτης. Η τριπλή κάμερα μάλλον θα αποτελείται από έναν 48MP + 8MP telephoto + 16MP ultra wide ενώ αν η OnePlus ενσωματώσει τετραπλή κάμερα αυτή θα έχει και έναν ToF αισθητήρα. Στο front panel δεν αναμένεται να υπάρχει κάποιο notch ή punch hole αφού η OnePlus θα τοποθετήσει pop-up μηχανισμό για την 16MP κάμερα.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.085mAh και θα υποστηρίζει Warp Charge 30T.

OnePlus 7T

OnePlus 7T teaser, OnePlus 7T και 7T Pro: Επίσημα στις 10 Οκτωβρίου

Η απλή έκδοση θα έχει display 6.5 ίντσες με ανάλυση 2400×1080 pixels και θα έχει επίσης ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Δεν αναμένεται να υπάρξουν διαφορές σε μνήμη RAM και στο SoC ωστόσο ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει από τα 128GB.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν αμφιβολίες και η κάμερα θα έχει τριπλή διάταξη. Θα τοποθετηθεί σε κυκλικό module στο κέντρο της πλάτης και θα αποτελείται από μία 48MP + 8MP telephoto + 16MP ultra wide. Το waterdrop notch στο front panel θα φιλοξενήσει την ίδια 16MP κάμερα.

Η μπαταρία σε αυτήν την περίπτωση θα έχει χωρητικότητα 3.800mAh και θα υποστηρίζει ίδια γρήγορη φόρτιση.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι την επίσημη αποκάλυψη τους στο Λονδίνο την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Τελικά παιδιά 26 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν , στης 10 Οκτωβρίου θα γίνει η παρουσίαση για την Ευρώπη ..

Κώστας Βλαχάκης

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.