OnePlus 7T: Update θα φέρει super-slow motion στα 960fps

OnePlus 7T super-slow motion 960fps, OnePlus 7T: Update θα φέρει super-slow motion στα 960fps

Η OnePlus αποκάλυψε στις 26 Σεπτεμβρίου στην Ινδία το OnePlus 7T, ένα smartphone με νέο σχεδιασμό στο πλαίσιο της κάμερας τριπλής διάταξης. Η κάμερα του τηλεφώνου παρόλο που έχει μία μεγάλη γκάμα από feature δεν υποστηρίζει super-slow motion στα 960fps. Η λειτουργία αυτή αναμένεται να έρθει με ένα μελλοντικό update στο νέο smartphone της OnePlus που κοστίζει $600.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τώρα επίσημα τον ερχομό ενός update το οποίο θα φέρει δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 960fps σε ανάλυση 720p. Μέχρι τώρα όλα τα smartphone της OnePlus υποστήριζαν καταγραφή βίντεο έως 480fps. Το ίδιο συμβαίνει και με το hardware του OnePlus 7T άρα το πιθανότερο είναι η OnePlus επιτρέψει την καταγραφή βίντεο σε αυτά τα fps με κάποιου είδους επεξεργασία.

Επιπλέον, το update θα φέρει και δυνατότητα καταγραφής 4K video με την χρήση της 16MP ultra wide κάμερας, η οποία μέχρι τώρα μπορούσε να καταγράψει έως 1080p. Φυσικά, η κύρια κάμερα των 48MP και ο τηλεφακός των 12MP με optical zoom 2x έχουν καταγραφή βίντεο 4K.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.