OnePlus 7T: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα;

OnePlus 7T, OnePlus 7T: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα;

Εχθές στην Ινδία, η OnePlus ανακοίνωσε το νέο OnePlus 7T, πρόκειται για ένα οικονομικό smartphone το οποίο έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Όσο εμείς περιμένουμε για την παρουσίαση την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής τον Οκτώβριο στο Λονδίνο, το PhoneArena πήρε στα χέρια του το OnePlus 7T και δοκίμασε τις κάμερες του.

Αρχικά, για όσους δεν θυμούνται το OnePlus 7T έρχεται με τρεις πίσω κάμερες σε ένα στρογγυλό module. Η κύρια κάμερα είναι στα 48MP και υποστηρίζει OIS, η δευτερεύουσα είναι τηλεφακός με 2x οπτικό ζουμ και η τρίτη είναι ευρυγώνια στα 16MP. Η selfie κάμερα είναι στα 16MP.

Όπως θα παρατηρήσετε οι φωτογραφίες έχουν φωτεινά και έντονα χρώματα σε εξωτερικούς χώρους με καλό φωτισμό. Το OnePlus 7T έχει τη δυνατότητα να μας επιτρέπει να επιλέγουμε ποιά κάμερα θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε για την κάθε φωτογραφία.

Όπως είναι αναμενόμενο η ευρυγώνια κάμερα του OnePlus 7T είναι ιδιαίτερα καλή για τοπία και ο τηλεφακός για πορτρέτα. Η λειτουργία πορτρέτου κάνει καλή δουλειά στο να ξεχωρίζει το αντικείμενο από το background αλλά κάνει ένα gradient blur το οποίο είναι ιδιαίτερα εμφανές.

OnePlus 7T, OnePlus 7T: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα;

Το νέο Macro Mode του 7T είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Η λειτουργία προσπαθεί να εστιάσει στο αντικείμενο και να κάνει ένα σχετικό blur τα υπόλοιπα στοιχεία. Ωστόσο, στην περίπτωση του PhoneArena φαίνεται ότι το αλογάκι της παναγίας είναι εκτός εστίασης.

Αναμένουμε το DxOMark να πάρει το OnePlus 7T στα χέρια του για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις κάμερες της συσκευής. Η OnePlus δεν εστίαζε ποτέ ιδιαίτερα στις κάμερες των συσκευών της και από τη στιγμή που πρόκειται για ένα smartphone των $600 δεν αναμένουμε να ξεπεράσει το τωρινό κυρίαρχο Huawei Mate 30 Pro. Ωστόσο, θα περιμένουμε να δούμε τι θα προσφέρει το 7T Pro.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.