OnePlus 7T Pro: Γιατί δεν έχει 5G έκδοση το high-end smartphone;

Τα OnePlus 7T Pro και McLaren Edition παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο από αυτά απουσιάζει η 5G υποστήριξη και δεν υπάρχει καμία ειδική έκδοση που θα καλύψει τις ανάγκες των χρηστών που θέλουν ένα 5G smartphone. Τώρα, ο CEO της εταιρείας Pete Lau διαλευκάνει την υπόθεση εξηγώντας γιατί η εταιρεία δεν ετοίμασε μία τέτοια έκδοση.

Ο Pete μίλησε σε ομάδα δημοσιογράφων, και δήλωσε ότι η απόφαση δεν έχει να κάνει με την κυκλοφορία της νέας T-σειράς, απλά η OnePlus πιστεύει ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα για ένα δεύτερο 5G smartphone. Σύμφωνα με τα λόγια του, η OnePlus εξετάζει την πορεία του 5G και περιμένει “την κατάλληλη ευκαιρία για την κατασκευή μίας 5G συσκευής”.

Αυτή η δήλωση όμως διεγείρει ερωτήσεις όπως αν το OnePlus 8 θα έχει 5G. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν πληροφορίες για μία 5G έκδοση της επόμενης σειράς smartphone η οποία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Παρόλα αυτά, ο Pete παραδέχτηκε ότι το 5G θα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των smartphone στο 2020 ωστόσο τα 5G δίκτυα θα είναι διαθέσιμα μόνο στις αναπτυγμένες χώρες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Οκτωβρίου 2019 8:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.