OnePlus 7T Pro: Νέες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τριπλή πίσω κάμερα

OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T Pro: Νέες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τριπλή πίσω κάμερα

Τα επόμενα flagships της κινέζικης κατασκευάστριας θα είναι τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro, και σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία εργάζεται ήδη στην ανάπτυξη τους.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να ασχολούμαστε με τις αναβαθμίσεις που θα φέρουν, σε σχέση με τους προκατόχους τους, οι live φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα μας δίνουν την ευκαιρία να σχολιάσουμε τον σχεδιασμό των νέων συσκευών.

Το προηγούμενο πακέτο φωτογραφιών δεν αποκαλύπτουν πολλά σε σχέση με τις συσκευές. Ωστόσο, διέρρευσαν ακόμη περισσότερες φωτογραφίες που μας επιτρέπουν να δούμε καλύτερα το OnePlus 7T Pro.

OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T Pro: Νέες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τριπλή πίσω κάμερα

Η συσκευή θα ακολουθήσει παρόμοιο σχεδιασμό με το OnePlus 7 Pro και θα έχει pop-up selfie κάμερα. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούμαστε διότι δεν υπάρχει κάποιο punch hole ή notch. Επίσης, φαίνεται ότι θα έχει καμπύλες άκρες.

Στις νέες φωτογραφίες βλέπουμε και την πίσω μεριά του OnePlus 7T Pro, στην οποία υπάρχει μία τριπλή κάμερα με LED flash, και ο κάτοχος της συσκευής κρύβει πολύ καλά το πάνω μέρος του smartphone.

OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T Pro: Νέες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τριπλή πίσω κάμερα

Το OnePlus 7T Pro θα μπορούσε να έχει οθόνη QuadHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και η ρύθμιση της τριπλής κάμερας θα μπορούσε να αποτελείται από τη βασική κάμερα, μία ultra-wide και έναν τηλεφακό. Επίσης, αναμένουμε ότι θα έχει τον Snapdragon 855+ και in-display fingerprint.

Το smartphone αναμένεται να τρέχει Android 9.0 Pie, εκτός κι αν η OnePlus προλάβει να ολοκληρώσει το Android Q based OxygenOS, κάτι που προϋποθέτει ότι και η Google θα κυκλοφορήσει εγκαίρως την τελική έκδοση του λειτουργικού της.

OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T Pro: Νέες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τριπλή πίσω κάμερα

Λεπτομέρειες για το hardware της συσκευής, το αν θα είναι μία ή δύο, και τα λοιπά θα μάθουμε εν καιρό. Συνήθως η OnePlus κυκλοφορεί τις T εκδόσης κοντά στον Νοέμβριο, οπότε έχουμε ακόμη χρόνο για leaks, teasers και φήμες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Αν κρίνω από τις πάνω δύο τρύπες που φαίνονται στην θήκη αυτή, μάλλον θα έχει pop-up camera τύπου Oppo, που είναι τριγωνικη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.