OnePlus 8: Όλα όσα ανακοινωθούν αύριο, bonus οι επίσημες θήκες

OnePlus 8, OnePlus 8: Όλα όσα ανακοινωθούν αύριο, bonus οι επίσημες θήκες

Αύριο, 14 Απριλίου, η OnePlus θα παρουσιάσει στο Pop-Up event τα νέα της flagships, μαζί με μία σειρά από προϊόντα και αξεσουάρ. Τα https://techblog.gr/tag/OnePlus-8/ και OnePlus 8 Pro θα συνοδεύουν τα νέα ακουστικά της εταιρείας, καινούργιες θήκες, και ένα νέος φορτιστής.

Νέο ειδικό πακέτο

Στο κουτί των OnePlus 8 και 8 Pro θα υπάρχει το smartphone, ο φορτιστής Warp Charge, και η κλασική θήκη σιλικόνης. Ωστόσο, η εταιρεία θα διαθέσει και ένα Pop-Up πακέτο, το οποίο εκτός από το flagship θα έχει μέσα τρεις προστατευτικές θήκες και τα νέα OnePlus Bullets Wireless Z.

Ενδιαφέρει επίσης: OnePlus 8 Pro Real life φωτογραφία λίγο πριν την παρουσίαση

Τα υπόλοιπα προϊόντα

Εκτός από τα νέα της flagships, η κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα νέα ασύρματα ακουστικά OnePlus Bullets Wireless Z, τα οποία έχουν 20 ώρες αυτονομία και υποστηρίζουν ταχυφόρτιση που προσφέρει αναπλήρωση δέκα ωρών με δέκα λεπτά φόρτισης.

Επίσης, η εταιρεία θα αποκαλύψει τον πρώτο ασύρματο φορτιστή της. Πρόκειται για τον OnePlus Warp Charge 30W Wireless Charger που διαθέτει ενσωματωμένο ανεμιστηράκι για να μειώνει τη θερμοκρασία του smartphone κατά τη φόρτιση. Ο φορτιστής θα κοστίζει 70 ευρώ.

Τέλος, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα, η OnePlus θα παρουσιάσει αρκετές νέες θήκες για τα OnePlus 8 και 8 Pro. Όπως η Sandstone Bumper Case και η Nylon Bumper Case που λέγεται ότι θα κοστίζουν 26 ευρώ.

Πηγή 1 Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.