OnePlus 8 Pro: Η κορυφαία έκδοση ξεπερνάει τα 1000 ευρώ

, OnePlus 8 Pro: Η κορυφαία έκδοση ξεπερνάει τα 1000 ευρώ

Εχθές διέρρευσαν στο διαδίκτυο, τα χαρακτηριστικά των OnePlus 8 και 8 Pro, των δύο νέων flagship smartphone της OnePlus, τα οποία σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες θα έχουν και τσουχτερές τιμές σε σχέση με τα όσα μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία έκδοση του OnePlus 8 Pro θα ξεπερνάει τα 1000 ευρώ.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Όπως προαναφέρθηκε, η OnePlus φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τα OnePlus 8 και 8 Pro για να αντικαταστήσει τα OnePlus 7T και 7T Pro που κυκλοφόρησαν το φθινόπωρο του προηγούμενου έτους. Τα smartphone αυτά θα έχουν από 8 έως 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο είτε 128 και είτε 256GB.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Η πιο απλή έκδοση του OnePlus 8 με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο θα πωλείται στην Ευρώπη έναντι 729 ευρώ ενώ 4GB επιπλέον μνήμη RAM (12GB) και 128GB επιπλέον αποθηκευτικός χώρος (256GB) θα ανεβάσουν την τιμή κατά 100 ευρώ (829 ευρώ). Το OnePlus 8 Pro με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό κοστίζει 929 ευρώ στην Ευρώπη ενώ η κορυφαία έκδοση με 12/256GB κοστίζει 1.019 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tolis K

Ένα χρόνο τουλάχιστον ακόμα με το OnePlus 7 και βλέπουμε. Εξάλλου το 5G αργεί πολύ ακόμα στην Ελλάδα..

Kostas

Κινηταρα εχεις,και για 2 χρονια μην σου πω θα εισαι ενταξει.κατι αξιολογο δεν εχουν να προσφέρουν πλέον τα καινούργια

Baioss

Εγώ φαντάσου πριν πάρω το 7 Pro, ήμουν δύο γεμάτα χρόνια με το 5αρι. Με το 7 εσύ την βγάζεις άνετα μέχρι το OnePlus 10. Εκτός εάν έχεις το μικρόβιο της αλλαγής.

Χαχαχα

Και εις ανώτερα! Γίνονται όλες οι εταιρείες θυματα της προόδου τους.

I am

Ας γελάσουμε. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει γιατί τους προτιμούσε ο κόσμους τόσα χρόνια και ψάχνουν για κορόιδα

Baioss

Η OnePlus όσο περνούσαν τα χρόνια και πρόσθετε σε κάθε νέα συσκευή της από ένα 20αρικο η ένα 30αρι προς τα πάνω, ποτέ δεν δήλωσε πως θα μείνει σε αυτές τις τιμές. Αυτό ήταν απλα το τυράκι για όλους εμάς. Αντιθέτως μάλιστα από ένα σημείο και έπειτα, έλεγε ξεκάθαρα πως θα το κάνει και πως θέλει να μπει στην premium κατηγορία.

Λογικό να ανεβάσει και τιμές. Βάλε δίπλα δίπλα το OnePlus 7 Pro με το OnePlus 5 η το OnePlus 6. Τα δύο τελευταία θα σου φανούν mid range συσκευές δίπλα του. Και σε οθόνη και στον μηχανισμό δόνησης, σε ηχεία, σε κατασκευή αλλά και σε κάμερες. Άλλο πράγμα να βάζεις hardware από το μεσαίο ράφι η και πιο χαμηλά κι άλλο από το πάνω πάνω ράφι.

SUPS 👨‍⚖️

Τα ειχαμε ξαναπει εχει γινει της μοδας μολις απoκτησουν ενα μεριδιο αγορας ολοι νομιζουν οτι εγιναν apple κ samsung..Κανενας εκτος αυτων των δυο ομως δεν εχει το brand name να κανει μεγαλες πωλησεις σε αυτη τη τιμη.

Constantine

Ε βάλε και τη Huawei, παρόλο που τρώει μεγάλο πολεμο εξ Αμερικής, θα καθιερωθεί μαζί με τους άλλους 2 στην 3 αδα

Baioss

Οι τιμές απαράδεκτες. Βέβαια με τον κορονοϊό και την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, όλοι προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα και όποιος τσιμπήσει με αυτές τις τιμές, τσίμπησε. Το θέμα είναι ότι η OnePlus είναι γνωστό πως δεν ρίχνει τις τιμές εύκολα. Έξι μήνες μετά θα αποσύρει αυτό το μοντέλο και θα πουλάει την T σειρά, με ανάλογη τιμή. Οπότε εάν δεν πουλήσει αυτά που θα ήθελε, θα πρέπει να σκεφτεί πως θα ισορροπήσει την κατάσταση. Δίνοντας δώρα; Μειώνοντας τις τιμές σε αξεσουάρ κλπ; Θα δείξει. Το σίγουρο είναι ένα στην παρούσα φάση. Η OnePlus ακόμα και με 900+ ευρώ τιμές, έχει ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία της απέναντι στον ανταγωνισμό. Και εξηγουμαι… Η Samsung στην Ευρώπη πουλάει exynos. Μάπα το καρπούζι δηλαδή. Η Huawei χωρίς Google play store, είναι no go κατάσταση στην Ευρώπη. Η Xiaomi με το Mi 10 Pro, πολλή ακριβή για FHD οθόνη, χωρίς πιστοποίηση ip68 και type C 2.0. Μόνο η κάμερα την σώζει και αυτή στα χαρτιά μέχρι να δούμε αποτελέσματα. Sony, LG και HTC, δεν υπάρχουν καν στον χάρτη. Οπότε η OnePlus, με μια από τις κορυφαίες οθόνες της αγοράς (A+ από displaymate), πιστοποίηση ip68, πολύ καλή κάμερα, ασύρματες και αντίστροφες φορτίσεις και τελευταία… Συνέχεια »

Vladimiros

Μα οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν τι Soc φοραει η συσκευη τους…επισης δεν κοιτανε ουτε reviw π.χ για καμερα..απλα βλεπουν 108 mp και λενε εδω ειμαι..ειδικα οι γυναικες που παιρνουν το τελαιυταιο Iphone δεν ξερουν καν ποσο ιντσων συσκευη κρατανε…μιλαμε τιποτα δεν γνωρισουν…εχω ρωτησει και εχω ακουσει πολλα χαχαχα…
Sony – LG και HTC ναι οκ ειδικα οι 2 τελευταιοι δεν προσπαθουν καν..αλλα η Sony παλευει με καλα χαρτια..βαλε με οποιοδηποτε one+ διπλα απο το Xperia 1 η το καινουριο Mark ii,στεκεται στα ισια σε πολλα πραγματα…μην λεμε οτι ναναι τωρα…ισοπαλια θα ελεγα εγω..διοτι και η One+ βγαζει αξιολογες συσκευες…

djfapples

Συμφωνώ!!

Baioss

Μιλάμε καθαρά για πωλήσεις και ότι είναι η ευκαιρία τώρα για την OnePlus να χτίσει ένα καλύτερο brand name. Κι εγώ την συμπαθώ την Sony. Βγάζει πολύ ποιοτικές συσκευές, μου αρέσει το σχεδόν stock Android, αλλά δυστυχώς είναι ανύπαρκτη στην αγορά των smartphones.

Η Huawei πλέον για την Ευρώπη και αυτή ανύπαρκτη.
Οπότε μόνο με Samsung και Xiaomi παίζεται το παιχνίδι. Για εμάς εδώ και στον υπόλοιπο τεχνολογικό κόσμο εκεί έξω, όλοι ξέρουμε ότι ο Qualcomm 865 υπερτερεί του αντίστοιχου Exynos. Η Xiaomi από την άλλη έχει πολλά μειονεκτήματα με το Mi10 Pro. Καλά καλά οι global εκδόσεις του δεν δέχονται δεύτερη SIM. Για FHD οθόνη και χωρίς πιστοποίηση ip68, οποίος γνωρίζει από τεχνολογία τουλάχιστον, θα είναι χαζός να δώσει τόσα. Δεν λέω ότι τα αξίζει η OnePlus, αλλά έχει αυτά τα επιπλέον features. Για το Miui δεν θα μπω καν στον κόπο να το αναλύσω. Το Oxygen OS απείρως καλύτερο. Και η υποστήριξη του με τακτικα updates και τρεις εκδόσεις Android, είναι ένα ακόμα πιο δυνατό χαρτί έναντι των υπολοίπων.

Οπότε με λίγη προώθηση παραπάνω θα τα πάει καλύτερα, χωρίς να μπω καν στην κουβέντα εάν αξίζει να δώσει κανείς 900 και 1000 ευρώ για συσκευή.

Nickolas

Η Xiaomi το τερμάτησε στην τιμή με 500 ευρώ πάνω σε ένα χρόνο, αλλά και η One plus με 300 ευρώ δεν το λες και λίγο.
Το θέμα είναι ότι για τη χώρα μας τουλάχιστον, όταν δεν υπάρχει φυσική παρουσία στα καταστήματα δύσκολα θα το επιλέξει κάποιος ειδικά σε τόσο υψηλή τιμή και όταν υπάρχει για παράδειγμα το S20+ που έχει πέσει ήδη σε τιμή και με ευκολίες πληρωμής, χαλαρά θα το επιλέξει κάποιος έναντι του 8 Pro και ας έχει λίγο χειρότερο επεξεργαστή, εκτός και αν έχει να τα σκάσει και είναι φαν της εταιρείας. Και αν έρθει επίσημα εδώ κάποια στιγμή όπως έγινε με τη Wind πέρυσι, θα πάρει ένα κατοστάρικο αύξηση, όποτε μετά ξεφεύγει πολύ.
Βέβαια θα το ήθελα να ερχόταν επίσημα και σε εμάς, αλλά χωρίς τα καπέλα, γιατί τώρα πια που έγινε premium θα συναγωνίζεται την Apple σε τιμές.

Stavros

Εχωτο OnePlus 8 pro ξέρετε πότε θα πάει αναβάθμιση 12

Last edited 2 years πριν by Stavros
Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, δυστυχώς δεν έχω ενημέρωση. Σύντομα φαντάζομαι θα πρέπει να αναβαθμιστεί. Το πότε δεν το γνωρίζω.

Tolis K

As of now, the OxygenOS 12 Open Beta program is limited to the OnePlus 9 series. Naturally, the OnePlus 9 and 9 Pro will be the first in the company’s portfolio to get the stable Android 12-based update when it becomes ready. OnePlus says that the following devices will also get the Android 12 update in the future: OnePlus 8, OnePlus 9R 5G, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Nord 2 5G, Nord 1, and the Nord CE 5G.
Πηγη: xda-developers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.