OnePlus 8 Pro: Θα έχει Fluid AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz

OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 Pro: Θα έχει Fluid AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Η Razer ήταν η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Έπειτα, η Asus περίμενε να κυκλοφορήσει το ROG Phone 2 για να εκμεταλλευτεί τον συγκεκριμένο ρυθμό ανανέωσης, ενώ ανέβασε τον πήχη και στα 240Hz. Από την άλλη, η OnePlus ξεκίνησε από τα 90Hz με το OnePlus 7 Pro και σύμφωνα με αναφορές θα περάσει στα 120Hz με το OnePlus 8 Pro.

Θα έχει το OnePlus 8 Pro οθόνη 120Hz;

Γενικότερα, οι εταιρείες στρέφονται προς τις οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, τουλάχιστον όσον αφορά τα flagships τους. Η Google εφοδίασε τα Pixel 4 με οθόνες που υποστηρίζουν αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης, και οι αναφορές θέλουν το Samsung Galaxy S11 να έχει οθόνη 90Hz.

Οι φήμες και οι αναφορές δεν σταματούν εκεί. Ακόμη και τα iPhone 2020 αναμένεται να έχουν οθόνες 120Hz και να χρησιμοποιούν τις οθόνες ProMotion που για πρώτη φορά είδαμε στο iPad Pro. Και τώρα, μάθαμε ότι το OnePlus 8 Pro θα έχει Fluid AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά

Κατά τα άλλα, περιμένουμε το OnePlus 8 Pro να έχει τετραπλή πίσω κάμερα και το module να περιλαμβάνει μία ultra-wide, έναν τηλεφακό που υποστηρίζει 3x ζουμ, και ενδεχομένως η κύρια να έχει αισθητήρα 64MP ή 108MP.

Επιπλέον, το smartphone αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865, τουλάχιστον 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά την κυκλοφορία του, περιμένουμε ότι θα ανακοινωθεί και θα βγει στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis v.

Αμα θελουν 120Hz ας βαλουν κ μπαταρια 6000.
πανω που φτιαχνουν την αυτονομια, βρισκουν βλακειες για να την χαλασουν ξανα

Baioss

Και ποιος σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό για να το δουλεύεις μόνιμα στα 120Hz;

Ermina

Τα iPad pro δεν έχουν oled οθόνες έχουν retina

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.