OnePlus 8: Θα έχει punch hole και οθόνη curved;

Η OnePlus πριν μία περίπου εβδομάδα αποκάλυψε τον διάδοχο των OnePlus 7 και 7 Pro που ακούει στο όνομα OnePlus 7T και τώρα κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο smartphone που λογικά θα αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2020. Φυσικά, μιλάμε για το OnePlus 8. Σήμερα λοιπόν, ο γνωστός tipster Steve Hemmerstoffer, κυκλοφόρορησε τα πρώτα renders μέσω ενός Youtuber.

OnePlus 8 punch hole οθόνη curved, OnePlus 8: Θα έχει punch hole και οθόνη curved;

Η όγδοη γενιά smartphone σύμφωνα με τα renders μοιάζει με αρκετά με το OnePlus 7 Pro παρόλο που η εταιρεία έφερε έναν νέο σχεδιασμό στο πλαίσιο της κάμερας με το OnePlus 7T. Το μοντέλο που παρουσιάζουν τα renders έχει γυάλινη πλάτη η οποία υποστηρίζει θα ασύρματη φόρτιση, ενώ η κάμερα έχει κάθετη διάταξη και έχει τοποθετηθεί στο κέντρο ακριβώς όπως και το 7 Pro.

Στο μπροστά μέρος συναντάμαι οθόνη curved στις 6.5 ίντσες ωστόσο για πρώτη φορά βλέπουμε την OnePlus να ακολουθεί τον δρόμο του punch hole. Το punch hole που έφερε αρχικά η Samsung στα Galaxy S10 τον Μάρτιο τοποθετήθηκε στα δεξιά, έπειτα στα Note 10 τοποθετήθηκε στο κέντρο και ίσως η OnePlus το τοποθετήσει στην αριστερή γωνία.

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christz

Θέλουνε pop up camera, μην κάνεις αυτό το λάθος σαν την Samsung …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.