OnePlus 8: Eπιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός, έρχεται με τριπλή κάμερα

OnePlus 8, OnePlus 8: Eπιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός, έρχεται με τριπλή κάμερα

Εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουμε ότι τα επερχόμενα flagships της OnePlus θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα OnePlus 7, τουλάχιστον όσον αφορά την πλάτη. Τώρα, έκανε την εμφάνιση της μία θήκη για το OnePlus 8, η οποία επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό του.

Θα μοιάζει με τον προκάτοχο του

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα GizTop εμφανίστηκε μία TPU θήκη, η κλασική διάφανη θήκη που προσφέρουν αρκετές εταιρείες μέσα στο κουτί, η οποία φέρεται να ανήκει στο OnePlus 8.

Σύμφωνα με τις εικόνες της καταχώρησης, το OnePlus 8 θα έχει τριπλή κάμερα τοποθετημένη σε κάθετο module, το οποίο θα βρίσκεται στο κέντρο της πλάτης του smartphone. Κάτω ακριβώς από το module των καμερών βλέπουμε το LED flash και το λογότυπο της εταιρείας.

Στη μπροστά πλευρά υπάρχει ένα ευρύ punch hole, στην πάνω αριστερή γωνία. Το OnePlus 8 θα έχει curved οθόνη με σχετικά μικρά bezels στην κορυφή και το κάτω μέρος.

Στην αριστερή μεριά το smartphone θα έχει το γνωστό DND switch της εταιρείας και στη δεξιά τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίηση της συσκευής. Τέλος, στο κάτω μέρος μπορούμε να διακρίνουμε τη θύρα USB type-C.

OnePlus 8, OnePlus 8: Eπιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός, έρχεται με τριπλή κάμερα

OnePlus 8, OnePlus 8: Eπιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός, έρχεται με τριπλή κάμερα

OnePlus 8, OnePlus 8: Eπιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός, έρχεται με τριπλή κάμερα

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Τίποτα το σπουδαιο,μενουμε οπως εχουμε

Pap

Προσωπικά θεωρώ πισωγυρισμα να βάλει πάλι η oneplus τήν κάμερα στήν οθόνη. Έπρεπε να βασιστεί πάνω στο 7pro… που ήταν ένα στολίδι. Δεν είμαι βέβαια και fun της selfie αλλά απ’όσο ξέρω η αντοχή τής ήταν αρκετή…ας περιμένουμε και τα υπόλοιπα!

Kostas

Ειναι μεγαλο πισογυρισμα,οσοι πηγαμε σε op πηγαμε για την οθοναρα της,τωρα να δωσω το op 7t pro και να πάω στο 8 με την τρυπα για κανενα λογο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.