OnePlus 8, 8 Lite και 8 Pro: Πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά

, OnePlus 8, 8 Lite και 8 Pro: Πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Η OnePlus αναμένεται να φέρει το επόμενο διάστημα τρία νέα flagship smartphone ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμη πότε ακριβώς θα γίνει η παρουσίαση τους. Πληροφορίες στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα OnePlus 8 Lite, 8 και 8 Pro γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Σήμερα στο διαδίκτυο διέρρευσε η πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και των τριών smartphone επιβεβαιώνοντας όλα όσα ακούγαμε από φήμες έως τώρα. Ας μπούμε όμως αμέσως στην παρουσίαση των smartphone.

OnePlus 8 Pro

, OnePlus 8, 8 Lite και 8 Pro: Πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Το OnePlus 8 Pro θα είναι το flagship smartphone της εταιρείας και θα ενσωματώνει μία οθόνη 6.5 ιντσών τύπου AMOLED με ανάλυση QuadHD+ (3.180 x 1440 pixels) και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Εσωτερικά θα κρύβεται ο Snadragon 865 σε συνδυασμό με 8 ή 12GB μνήμη RAM τύπου LPDDR5 και αποθηκευτικό χώρο UFS 3.0 ο οποίος θα ξεκινάει από τα 128GB και θα φτάνει έως τα 256GB.

Στο πεδίο της κάμερας τώρα θα δούμε τριπλή διάταξη η οποία θα αποτελείται από 60MP main, 16MP wide και 13MP telephoto ενώ θα υπάρχει και ένας αισθητήρας 3D ToF. Η front facing κάμερα που λέγεται ότι θα φιλοξενηθεί στο punch-hole θα ανέρχεται στα 32MP.

Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh, θα υποστηρίζει 50W fast charge και για πρώτη φορά η OnePlus θα φέρει ασύρματη φόρτιση στα smartphone της. Το smartphone θα τρέχει OxygenOS βασισμένο στο Android 10.

OnePlus 8

Λίγο κάτω από το 8 Pro θα βρίσκεται το απλό OnePlus 8. Το smartphone αυτό θα μοιάζει με το κορυφαίο αδερφάκι του ωστόσο θα έχει ελαφρώς υποδεέστερα χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, το AMOLED display του θα έχει μέγεθος 6.55 ίντσες, ανάλυση FullHD+ (2.400 x 1.080 pixels) και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz.

Το SoC θα παραμένει το ίδιο (Snapdragon 865) όπως και η χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου (128 ή 256GB UFS 3.0) ωστόσο η μνήμη RAM θα ξεκινάει από τα 6 και θα φτάνει έως τα 12GB (6 ή 8 ή 12GB).

Η πλάτη θα φιλοξενεί πάλι τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα στα 48MP ο οποίος θα συνοδεύεται από 16MP wide και 2MP depth. Φυσικά, θα λάμπει δια της απουσίας του ο αισθητήρας 3D ToF. Στο front panel θα δούμε παρόμοια selfie κάμερα στα 32MP.

Κλείνοντας, το OnePlus 8 θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh και γρήγορη φόρτιση Warp Charge 30T (30W) και θα τρέχει Android 10.

OnePlus 8 Lite

, OnePlus 8, 8 Lite και 8 Pro: Πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τέλος, η Κινεζική εταιρεία θα κυκλοφορήσει και μία Lite έκδοση η οποία θα έχει σημαντικές διαφορές με τα άλλα δύο smartphone της σειράς. Η οθόνη θα είναι τύπου AMOLED,  θα έχει μέγεθος 6.4 ίντσες, ανάλυση FullHD+ (2.400 x 1.080 pixels) και ο ρυθμός ανανέωσης θα παραμείνει στα 90Hz.

Τα γρανάζια του smartphone τώρα θα γυρίζει ο MediaTek Dimensity 1000 σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM τύπου LPDDR4X με τον αποθηκευτικό χώρο να παραμένει στα 128 ή 256GB UFS 3.0.

Κάμερας τριπλής διάταξης θα δώσει παρών στην πλάτη του smartphone η οποία θα μοιάζει με την απλή έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι θα αποτελείται από 48MP main, 16MP wide και 2MP depth. Στο front panel όμως θα υπάρξει κάμερα των 16MP.

Τέλος, το smartphone θα υποστηρίζει OxygenOS με Android 10 και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh και γρήγορη φόρτιση Warp Charge 30T (30W).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
CSt90

Σ ένα lite ελπίζαμε κ εμείς οι φτωχοί. Αλλά με mediatek άντε γειά

mg7

συμφωνώ

Giorgio

Σωστά. Χάθηκε να έβαζαν ένα 730G? Θα το έπαιρνα σίγουρα. Βέβαια, ακόμα έχω το oneplus one, και δουλεύει καλά. Αλλά πρέπει να το αλλάξω..

Γιώργος

Θα γίνει ωραίος ανταγωνισμός εδώ με τα καινούρια mi 10 της xiaomi.

bill

αν εχεις πιασει ποτε 1+ δεν υπάρχει σύγκριση με τα χιομι

Mak

Ακριβως το oxygen δεν συγκρινεται με miui.

Vendetta

Μου έδωσε ο μπρο oneplus 6 και είδα το φως το αληθινό (πρώην κάτοχος Sammy)…αναβαθμίσεις (android 10), ταχύτητα, φώτο καλούτσικη αλλά μια χαρά για τις ανάγκες μου, μπαταρία…τα πάντα όλα!!!

Ιωανννης

Είμαι κάτοχος του oneplus 6 και θεωρώ ότι το τηλέφωνο είναι από τα καλύτερα που έχω πάρει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.