OnePlus 8T: Eπίσημα renders και νέες πληροφορίες για τα specs

Νέες πηγές επιβεβαιώνουν τη σχεδίαση του OnePlus 8T, ενώ ο ίδιος ο Lei Jun μιλάει για το βάρος και το πάχος της συσκευής. Η εταιρεία έδωσε ένα μικρό teaser 17 δευτερολέπτων που επιβεβαιώνει τη σχεδίαση του OnePlus 8T, όμως η ιστοσελίδα JD.com μας δίνει και όλα τα επίσημα renders της νέας συσκευής.

Όπως μπορούμε να δούμε, το design είναι ακριβώς ίδιο με τις διαρροές που είχαμε μέχρι σήμερα, με οθόνη flat μεοπή στο αριστερό μέρος της, όπου θα φιλοξενείται η selfie κάμερα. Μαζί, βλέπουμε και τα μικρά και συμμετρικά bezel του OnePlus 8T. Στο πίσω μέρος βλέπουμε το camera bump, το οποίο δεν εξέχει υπερβολικά από το σασί. Η ιστοσελίδα JD.com μας επιβεβαιώνει τα 120Hz της οθόνης και τα 65W φόρτισης, αν και ήδη μας τα έχει επιβεβαιώσει η ίδια η OnePlus.

OnePlus 8T, OnePlus 8T: Eπίσημα renders και νέες πληροφορίες για τα specs

Ο συνιδρυτής της OnePlus και CEO, Pete Lau, ανέβασε μία φωτογραφία της συσκευής στο λογαριασμό του στο Weibo. Όπως επιβεβαιώνεται και επίσημα, το βάρος του OnePlus 8T θα ανέρχεται στα 188 γραμμάρια, με το πάχος του να ανέρχεται στα 8,4 χιλιοστά. Στις 14 Οκτωβρίου η OnePlus αναμένεται να διοργανώσει ένα ψηφιακό event, στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστεί και η νέα της ναυαρχίδα OnePlus 8T.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το επερχόμενο OnePlus 8T θα κυκλοφορήσει με τιμή από 550 έως και 750 ευρώ. Αυτά που αναμένουμε είναι να ενσωματώνει τον Snapdragon 865+, συνοδευόμενο από 4.500mAh μπαταρία, ενώ περιμένουμε να δούμε και σε τι άλλο χρώμα θα το δούμε.

Πηγη

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
G.J.

Καλησπέρα, γνωρίζετε ποιον IMX θα εχει για main sensor? Κάτι είδα για imx 586 και ξενέρωσα.

George

Το post χρειάζεται μερικές διορθώσεις ποτέ δεν υπήρξε ιδρυτής της OnePlus ο Lei Jun πάντα ο Pete Lau με τον Carl Pei ήταν

Last edited 3 years πριν by George

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.