OnePlus 9 και 9 Pro: Τα renders δε δείχνουν τον τελικό σχεδιασμό

OnePlus 9, OnePlus 9 και 9 Pro: Τα renders δε δείχνουν τον τελικό σχεδιασμό

Απέχουμε λίγους μήνες από την παρουσίαση της σειράς OnePlus 9, η οποία περιμέναμε ότι θα περιέχει μόνο το βασικό μοντέλο. Ωστόσο, νεότερα leaks αποκάλυψαν ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει και φέτος δύο μοντέλο, το βασικό και το Pro.

Τι δείχνουν τα renders

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει CAD εικόνες, live φωτογραφίες, και renders των OnePlus 9. Τα renders δείχνουν ότι το βασικό μοντέλο θα έχει παρόμοιο module με το Pro, αλλά με τρεις αισθητήρες αντί για τέσσερις. Η πλάτη φαίνεται ότι έχει καμπύλες πλευρές και το κλασικό DND κουμπί της OnePlus είναι τοποθετημένο στη δεξιά μεριά των smartphones.

OnePlus 9, OnePlus 9 και 9 Pro: Τα renders δε δείχνουν τον τελικό σχεδιασμό

Σε αντίθεση με το Pro μοντέλο που έχει curved οθόνη, το OnePlus 9 έχει επίπεδη οθόνη με μέτρια περιμετρικά bezels και μεγάλο μονό punch hole στην πάνω αριστερή γωνία. Επιπλέον, τα renders αποκαλύπτουν την ύπαρξη θύρας USB type-C και την απουσία της κλασικής θύρας ακουστικών.

Όσα δήλωσε ο CEO της εταιρείας

Ο CEO της κινέζικης κατασκευάστριας, Pete Lau, δημοσίευσε στο Twitter μία ενδιαφέρουσα δήλωση. Συγκεκριμένα είπε ότι ο σχεδιασμός ενός smartphone δεν “κλειδώνει” ποτέ.

Με δεδομένο ότι το tweet έγινε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των renders, θεωρείται βέβαιο ότι ο Lau αναφερόταν στα OnePlus 9 και ήθελε να τονίσει ότι ο τελικός σχεδιασμός των δύο smartphones θα διαφέρει από αυτόν που αποκαλύπτουν τα renders.

Επιπλέον, ο Lau ανέφερε ότι αν διατηρούσαν τον σχεδιασμό ως έχει, τότε δεν θα είχαν δημιουργήσει ένα τόσο ελαφρύ έξυπνο τηλέφωνο. Να σημειώσουμε ότι το OnePlus 8 Pro ζυγίζει 199 γραμμάρια, κάτι που σημαίνει ότι ίσως το 9 Pro να πλησιάζει τα 180 γραμμάρια.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.