OnePlus 9 και 9 Pro: Θα έρχονται μαζί με φορτιστή στη συσκευασία

OnePlus 9, OnePlus 9 και 9 Pro: Θα έρχονται μαζί με φορτιστή στη συσκευασία

Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για τα επερχόμενα OnePlus 9 και 9 Pro που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο Μάρτιο. Η τελευταία πληροφορία που μαθαίνουμε είναι ότι τα δύο νέα smartphones θα πωλούνται στην συσκευασία μαζί με φορτιστή, σε αντίθεση με τις τελευταίες συσκευές των Apple και Samsung. Ο φορτιστής που θα βρίσκεται στο κουτί λογικά θα υποστηρίζει και την ενσύρματη γρήγορη φόρτιση των 65W του OnePlus 9 Pro.

Την πληροφορία έδωσε ο Tipster Max Jambor, ο οποίος επιβεβαίωσε και την προηγούμενη φήμη ότι τα δύο μοντέλα θα έχουν την ίδια μπαταρία 4.500mAh, με το OnePlus 9 Pro να προσφέρει και γρήγορη ασύρματη φόρτιση 45W.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα έχουμε διαβάσει μέχρι σήμερα τα δύο smartphones θα έχουν το Snapdragon 888 SoC. Το OnePlus 9 Pro θα διαθέτει κυρτή οθόνη 6,78″, τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz και το απλό OnePlus 9 θα έχει οθόνη 6,55″ (όχι κυρτή), τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Η οπή για τη selfie κάμερα των δύο μοντέλων θα είναι περίπου 3,8 χιλιοστά και θα βρίσκεται στα αριστερά της οθόνης, ενώ στην πλάτη της συσκευής θα έχουμε module κάμερας με την τεχνολογία της Σουηδικής Hasselblad.

Το πάχος των OnePlus 9 και 9 Pro αναμένεται να είναι στα 8 και 8,5 χιλιοστά αντίστοιχα, ενώ το βάρος τους αναμένουμε να είναι κάτω από τα 200 γραμμάρια.

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Φτασαμε στο σημειο που θα ειναι ειδηση το αυτονοητο,να χει δλδ μια συσκευη αυτο το αντικειμενο που την φορτιζει.

Νίκος Τσανακτσίδης

Ναι προς το παρον γιατί και παλιά με την θυρα ακουστικών παντα never settle έλεγε😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.