OnePlus 9 Pro Hasselblad: Συνεργάζεται με μεγάλο κατασκευαστή φωτογραφικών

, OnePlus 9 Pro Hasselblad: Συνεργάζεται με μεγάλο κατασκευαστή φωτογραφικών

Αυτό και αν είναι είδηση! Το OnePlus 9 Pro που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο Μάρτιο θα έχει τις ευλογίες της Hasselblad, του κορυφαίου κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών και φακών με έδρα τη Σουηδία. Αυτό προκύπτει από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν πριν μερικές ώρες και ήδη έχουν κάνει του απανταχού φίλους της φωτογραφίας να περιμένουν με ανυπομονησία τις ικανότητες του νέου smartphone.

Αν επιβεβαιωθεί αυτή η συνεργασία θα πρέπει να περιμένουμε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα από το κάμερα setup του OnePlus 9 Pro που από τις φωτογραφίες προκύπτει να έχει δύο βασικούς αισθητήρες δίπλα στο logo της Hasselblad. Οι ένας από αυτούς λέγεται ότι θα είναι 48 Megapixel (Sony IMX689) και θα αποδίδει φωτογραφίες 12 Megapixel ultra-precise και αρχεία RAM 12bit.

Ανάμεσα στις λειτουργίες της κάμερας του OnePlus 9 Pro αναμένεται να υπάρχουν οι επιλογές shift, starburst, super delay, moon mode και peak focus Σε ότι αφορά την οθόνη από τις φωτογραφίες μαθαίνουμε ότι έχει ανάλυση 3120×1440 pixel με 120Hz refresh rate και περιμένουμε να έχει διαγώνιο 6.78″. 12GB μνήμη RAM και Snapdragon 888 λογικά θα συμπληρώνουν αυτό ιδιαίτερα ενδιαφέρον “πακέτο”.

OnePlus 9 Pro Hasselblad

6.78″, 3120×1440 pixel
120Hz Refresh Rate
12GB RAM/ 256GB Storage
Dual Main Camera
48MP Sony IMX689
12bit ultra-precise image capture
12bit RAW Capture
3.3x Telephoto

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πασίγνωστη στους κύκλους των επαγγελματιών φωτογράφων Hasselblad παρέχει την εμπειρία της σε φωτογραφικά κινητά. Πριν από μερικά χρόνια είχε βάλει τη σφραγίδα της σε ένα από τα εξωτερικά modules του Motorola Moto Z Play.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚOS/OP

Αν δεν μας διαψευσουν οι πληροφοριες αυτες,τοτε περιμενουμε με ανυπομονησια την κυκλοφορια του 9pro.Φενεται η ΟΡ ανεβασε ψιλα τον πυχη.Θα το δουμε συντομα….

SUPS 👨‍⚖️

Αν εχουν φτιαξει και το λογισμικο της καμερας θ δουμε τρομερα πραγματα..!

inblx

καλη η Hasselblad ομως δε βλεπω πως θα βοηθήσει την 1+ στο θεμα της φωτογραφιας… ειναι μια εταιρια που βγαζει medium format καμερες και κατασκευάζει μερικούς φακούς για δίκη της χρήση.με την 1+ τί θα κανει: ούτε αισθητήρα δικο τους θα βαλουν ουτε φακο…γιατι απλα να μη δουλεψουν με την google και να βαλουν το gcam και εκει. 10 φορες πιο αποτελεσματικο θα ηταν.

Γιώργος.Μ

@inblx πολύ καλή απάντηση!! Ίσως η εταιρεία (1+) θέλει να πατήσει- στηριχθεί σε κάποιο δυνατό brand name του χώρου όπως η Χαβάη με την συνεργασία με Leica. Το αποτέλεσμα θα δείξει… σίγουρα οι της Google ξέρουν πολύ καλά να κάνουν την δουλειά τους και είναι λογικά οι καλύτεροι στο είδος τους για mobile συσκευές. Πιθανόν να μην τους επιτρέπεται η συνεργασία με υπόλοιπες εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.