Smartphones

OnePlus Ace: Εμφανίζεται σε βίντεο και live εικόνες

Το OnePlus Ace πρόκειται να παρουσιαστεί στις 21 Απριλίου με την εταιρεία να μοιράζεται μερικά επίσημα renders, ενώ τώρα η συσκευή εμφανίστηκε σε επίσημο live stream.

Αν τα screenshot από το live stream είναι πραγματικά, η εκδήλωση κυκλοφορίας του OnePlus Ace θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 τοπική ώρα στις 24 Απριλίου. Ακόμα, η OnePlus διενεργεί κάποιου είδους προκράτηση, κάνοντας λόγο για ηχείο Bluetooth και μια δωρεάν συνδρομή σε πλατφόρμα βίντεο.

Οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν κάτι καινούργιο. Το OnePlus Ace μοιάζει πολύ με το OnePlus 10R αλλά έχει επίπεδες πλευρές και στρογγυλεμένες γωνίες που το κάνουν μοναδικό.

Οι χρωματικές επιλογές είναι δύο:, η συσκευή διαθέτει θύρα USB Type-C, ένα ηχείο στο κάτω μέρος και κάτι που μοιάζει με IR blaster στο επάνω μέρος.

Όσον αφορά στο βίντεο, αφορά σε ένα λειτουργικό OnePlus Ace που δείχνει τη συνολική σχεδίαση και τη διάταξη στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Παλαιότερη διαρροή αναφέρει ότι θα δανειστεί πολλές προδιαγραφές του Realme GT Neo3. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει το Dimensity 8100 SoC, οθόνη FullHD+ AMOLED 6,7″ 120 Hz, κύρια κάμερα 50 MP με OIS και μπαταρία 4.500 mAh με φόρτιση 150 W.

Συγκεκριμένα για το chipset Dimensity 8100, η ύπαρξή του έχει ως επί το πλείστον επιβεβαιωθεί ήδη χάρη σε μια διαρροή GeekBench για ένα OnePlus PGKM10 που λέγεται ότι είναι το Ace.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.