OnePlus 5T: Έκπτωση 0.01€ για την Black Friday, αλλά γιατί;

OnePlus 5T Black Friday, OnePlus 5T: Έκπτωση 0.01€ για την Black Friday, αλλά γιατί;

Παραδοσιακά η ημέρα της Black Friday είναι αυτή που έχουν την τιμητική τους οι εταιρείες τεχνολογίας με τις περισσότερες από αυτές να συμμετέχουν, άλλες με μεγάλες και άλλες με μικρές εκπτώσεις (Δείτε όλα τα Black Friday deals 2017 που ανακαλύπτει το Techblog).

Ωστόσο, η OnePlus φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη και φέτος αποφάσισε να τρολάρει προσφέροντας έκπτωση 0.01€ στο ολοκαίνουριο OnePlus 5T για 24 ώρες.

Οι νέες τιμές είναι: 498.99 ευρώ για το OnePlus 5T με χωρητικότητα 64GB (από 499 ευρώ) και 558.99 ευρώ για τα 128GB, αντί για 559 ευρώ.

Το Techblog έχει στα χέρια του το OnePlus 5T, δείτε το unboxing video και κάντε υπομονή μέχρι το hands-on!

Γιατί όμως η OnePlus αποφάσισε να σνομπάρει την Black Friday; Στην ανακοίνωσή της με τίτλο “#NoGames on Black Friday”, η εταιρεία ρίχνει τα καρφιά της στους υπόλοιπους κατασκευαστές λέγοντας ότι επιλέγει να κρατά χαμηλές τις τιμές της όλο τον χρόνο. Καλεί τους καταναλωτές να πουν όχι στα “παιχνίδια” με τις τιμές της Black Friday.

Η OnePlus αναφέρεται στην δίκαιη τιμολόγηση (fair pricing), όπου η ίδια βγάζει κάποια χρήματα για να δημιουργεί τις συσκευές της και να πληρώνει την ομάδα και οι καταναλωτές της εξοικονομούν επίσης κάποια χρήματα.

Στο OnePlus 5T έχει γίνει έκπτωση 0.01€, αλλά στο Dash Power η εταιρεία ρίχνει την τιμή κατά 50%, για ένα 24ωρο αντί για 34.50 ευρώ, μπορείτε να το αγοράσετε με στα 17.56 ευρώ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:
OnePlus 5T Black Friday, OnePlus 5T: Έκπτωση 0.01€ για την Black Friday, αλλά γιατί;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2017

Δεν μπορώ να πω, εκεί στην OnePlus σίγουρα έχουν κάποιους έξυπνους τύπους στο τμήμα marketing. Και στην τελική, ευτυχώς που συνεχίζουν να κάνουν καλές πωλήσεις εταιρείες τύπου OnePlus και τρυπώνουν σαν αγκάθια στα “μονοπώλια” samsung, apple, sony κλπ.

VasiliS7edge

Ασε μας κουκλίτσα μου ουαν πλασ.

billtheod

Η Oneplus κάνει δίκαιη τιμολόγηση σε όλα τα προϊόντα της όλο το χρόνο και επομένως δεν χρειάζεται να κάνει κάτι καλύτερο. Το φορτιστή όμως τον δίνει με 50% έκπτωση.
Τελικά ο φορτιστής έχει δίκαιη τιμολόγηση ή όχι;

Πέτρος Π

@VasilisS7edge : Το ξέρεις ότι η φετινή ναυαρχίδα της OnePlus είναι και πάλι καλύτερη από την αντίστοιχη της αγαπημένης σου Samsung, έτσι..? Και με πολύ λιγότερα χρήματα… Πρέπει να σε έχει πειράξει πραγματικά πολύ για να μπαίνεις σε κάθε, μα κάθε post σχετικό με την Oneplus και να γράφεις ανοησίες…

Τάκης

Πιθανότατα, είδε τις τρελές προσφορές στης χώρας μας και είπε να τρολλάρει λίγο..

Blats

Ειρωνικο;;; ασε ρε one plus μας εγινες και εσυ μεγαλη ξαφνικα!

χρηστος

Πετρος Π., καλυτερη τιμη εχει αλλα να αποκαλεις το 5Τ καλυτερο απο το Note8 ή S8 δειχνει πραγματικα αγνοια τεχνολογιας ή φανατισμο. Βεβαια πια οι διαφορες στις τιμες S8 & 5T ειναι ελαχιστες..

Νίκος

Μπορεί η διαφορά στην τιμή με το S8 πλέον να την λες και αμελητέα(40 ευρώ) αλλά εκτος του ότι έχει λίγο καλύτερη κάμερα που αλλού κερδίζει;είναι πιο γρήγορο έχει περισσότερη ram καλύτερο λειτουργικό (πιο κοντά στο stock) παίρνει πιο γρήγορα updates έχει την πιο γρήγορη φόρτιση και για εμένα ειναι πιο όμορφο αν και αυτό είναι υποκειμενικό..για μπαταρία δεν ξέρω αν είναι καλύτερο αλλά γενικά από προηγούμενα μοντέλα κράταγε αρκετά καλά..τώρα αν πας σε σύγκριση με άλλα μοντέλα όπως το S8+ και το note8 η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη

giorgosgek

@χρηστος μπορει να εννοει ταχυτητα και επιδοσεις, ενταξει σε καμερα και σε οθονη τωρα….

Ioannis

σε ταχυτητα μαλλον γιατι ειναι στοκ δεν εχει τα θεματα τις παραμετροποιησεις κλπ οσα εχει ενα samsung ειτε s8 – s8+ ειτε Note 8! Σε τι αλλο ειναι καλυτερο σε θέμα κάμερας ? οθόνης? ο Εis εχει παψει να υφισταται σε ναυαρχιδα εδω και χρονια btw! Αδιαβροχοποιηση? Iris scanner? οχι! heart rate, SpO2? οχι παλι! θα μου πεις τι τα θελει κανεις? Εγω ειμαι της αποψης οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα! και η αδιαβροχοποιηση δν θα με νοιαζει σε τετοιο βαθμο που να βουταω το κινητο σε κουβα με νερο να δω αν αντεχει απλα να εχω μια σιγουρια οτι αν μ πεσει πανω ενα ποτηρι νερο η αν μιλαω στη βροχη δεν θα τα παιξει! Απο μπαταρια τωρα και τα 2 3300 ομως αν κ το note 8 εχει καλυτερη αναλυση οθονης και παραγει περισσοτερα nits εντουτοις η μπαταρια αντεχει παραπανω! Και η διαφορα στην ταχυτητα που λεμε ειναι σε ενα τεστ που θα το κανεις 1 φορα στη ζωη σου! Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ασχοληθει να κανει τεστ ανοιγοντας 20 εφαρμογες και στη συνεχεια θα το ξανακανει. Μονο για πλακα το κανεις αυτο το τεστ! κατα τα αλλα οι διαφορες σε ταχυτητα ειναι μηδαμινές. Και οποιος ισχυριζεται το αντιθετο… Συνέχεια »

Νίκος

Σιγά που έχει καλύτερη οθόνη..τα υπερκορεσμενα χρώματα της Samsung δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερα από της OnePlus της οποίας η οθόνη ειναι και αυτής AMOLED..στο μεταξυ έχει και Iris scanner και splus proof γιατί μην μου πει ότι ρισκαρει κάποιος να βάλει κάποιος τέτοια τηλέφωνο μέσα σε νερό..τώρα αν η μπαταρία αντέχει περισσότερο αυτό δεν τον ξέρεις.. το δοκίμασες;γιατί οι προηγούμενες συσκευές είχαν καλύτερη μπαταρία από τις αντίστοιχες ναυαρχίδες..σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά παραπάνω απλά για την λίγο καλύτερη κάμερα

Gvirginia

Για service, αν έχεις αγοράσει από τη σελίδα της OP, στέλνεται Πολωνία με κούριερ (6-9 εργάσιμες η όλη διαδικασία) σύμφωνα με εμπειρία άλλων χρηστών από Ελλάδα.
Το ίδιο πράγμα δηλαδή να το έστελνε κάποιος στο εσωτερικό.

Το EIS υπάρχει σε ναυαρχίδες. Τα Pixel 2, Note 8 και S8 έχουν OIS και EIS.
Όσο για τα “υπερκορεσμένα” χρώματα της Samsung, αυτό αλλάζει εύκολα μέσα από τις ρυθμίσεις της οθόνης. Έχουν πολύ καλή χρωματική απόδοση οι οθόνες της (κοντά στην πραγματικότητα) σύμφωνα με αξιόπιστα sites.

Iris scanner δεν έχει το OP 5T.
Είπαμε, καλά και χρυσά τα Note 8, S8 και OP 5T, αλλά μη λέμε ανακρίβειες για να χαντακώσουμε τις άλλες συσκευές.

Γιάννης

Όταν πιάσετε το OnePlus 5T στα χέρια σας τα ξαναλέμε. Μέχρι προχθές είχα ναυαρχίδα της Samsung. Σα να μπήκα από FIAT σε Ferrari.

Ioannis

@Γιάννης με τον όρο Ferrari αναφέρεσαι στο 5T ? Που να πιάσεις στα χέρια σου κανένα iphone x… θα πάθεις τεχνολογικό σοκ. Και όταν λες είχε στα χέρια σου ναυαρχίδα samsung τι εννοείς; Γιατί και εγώ πχ ειχς στα χέρια μου το s7 edge και έπιασα ένα oneplus3 και μου φάνηκε σαν Κινητο της προηγούμενης 5ετιας. Καταλαβαίνεις πως το λέω φαντάζομαι. Οι συγκρίσεις γίνονται στα τελευταία μοντέλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.