OnePlus Clover: Έρχεται με Snapdragon 460 και τιμή κοντά στα 200 δολάρια

, OnePlus Clover: Έρχεται με Snapdragon 460 και τιμή κοντά στα 200 δολάρια

Μετά την κυκλοφορία του OnePlus Nord, του δεύτερου mid-range μοντέλου της εταιρείας που έχουμε δει ποτέ, έπειτα από την αποτυχία του OnePlus X, ξεκίνησαν οι φήμες για ακόμα πιο οικονομικές εκδόσεις. Ήδη έχουμε δει μία συσκευή να περνάει από το GeekBench με Snapdragon 660, όμως φαίνεται πως η OnePlus στοχεύει σε ακόμα πιο οικονομική πρόταση.

Η ιστοσελίδα Android Central μας δίνει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου μοντέλου, που προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία OnePlus Clover, τα οποία έχει από έγκυρες πηγές. Το OnePlus Clover θα έρθει με οθόνη 6,52 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση HD+. Στο εσωτερικό της συσκευής θα δούμε το Snapdragon 460 SoC, το οποίο είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 11nm της TSMC, με τέσσερις επεξεργαστές Cortex-A73 και τέσσερις Cortex-A53. Η συσκευή θα προσφέρει 4GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Στο πίσω μέρος του OnePlus Clover θα υπάρχει τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 13MP με f/2.2 και δύο αισθητήρες 2MP με f/2.4, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν τη χρήση στους. Επίσης, θα υπάρχει φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, καθώς και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, κάτι που έχουμε να δούμε καιρό σε συσκευή της OnePlus.

Η μπαταρία του OnePlus Clover θα ανέρχεται στα 6.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 18W. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ένας νέος φορτιστής 18W της OnePlus πήρε πιστοποίηση, οπότε ήταν για το Clover. Η τιμή της συσκευής θα είναι κοντά στα 200 δολάρια, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Αμερική, κάτι που δεν έγινε με το OnePlus Nord. Μένει λοιπόν να επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες και επίσημα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Στο Nord των 450€ βάλανε πλαστικό σασί προκειμένου να πετύχουν χαμηλή τιμή, στο Clover από τι θα είναι το σασί ? από πεπιεσμένο ανακυκλώσιμο χαρτί ??? Όσο σεβόμουν την OnePlus πριν τόσο δεν την σέβομαι πλέον που έβαλε πλαστικό σασί στο Nord και την χ@ζι δικαιολογία ότι και το έκανε για να κρατήσει χαμηλά την τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.