OnePlus Concept One: Teaser αποκαλύπτει εξωτική τεχνολογία στις κάμερες [CES 2020]

Λίγο πριν την εκπνοή του 2019, η OnePlus είχε ανακοινώσει το OnePlus Concept One το οποίο χαρακτήρισε ως το μέλλον των smartphones. Η εταιρεία είχε αναφέρει ότι θα παρουσιάσει αυτό το smartphone στην έκθεση CES 2020, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Μία νέα τεχνολογία, τουλάχιστον σε επίπεδο smartphone

Τώρα, η κατασκευάστρια έκανε tease το OnePlus Concept One ανακαλύπτοντας ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του, μία τριπλή κρυφή πίσω κάμερα. Η εταιρεία αναφέρει ότι η κάμερα μπορεί και κρύβεται χάρη σε ένα color-shifting γυαλί.

Στην ουσία, οι κάμερες του OnePlus Concept One είναι καλυμμένες με ένα γυαλί το οποίο έχει τη δυνατότητα να αλλάζει χρώμα. Για να είμαστε πιο ακριβείς, το module διαθέτει μία one-pixel LCD οθόνη.

https://youtu.be/RXqzIbaHCys

Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται στην προαιρετική ηλιοροφή της McLaren 720S, και άλλων μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όσον αφορά την εφαρμογή της σε ένα smartphone, σίγουρα προσφέρει ένα πολύ στιλάτο σχεδιασμό. Ειδικά τώρα που διαρκώς αυξάνονται οι κάμερες και τα module γίνονται όλο και πιο μεγάλα.

OnePlus Concept One, OnePlus Concept One: Teaser αποκαλύπτει εξωτική τεχνολογία στις κάμερες [CES 2020]

Η OnePlus μοιράστηκε με το Wired πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το Concept One και έτσι μπορούμε να δούμε εν μέρη τον σχεδιασμό του. Στο πίσω μέρος φαίνεται να έχει μία κάθετη στο σώμα προσθήκη που στην κορυφή γίνεται πλατύτερη, ακριβώς στο σημείο όπου υπάρχουν οι κάμερες.

Αποκαλυπτήρια

Η εταιρεία θα παρουσιάσει το OnePlus Concept One στην έκθεση CES 2020. Όπως αναφέρει η ίδια σε ποικίλα σημεία του διαδικτύου, το smartphone αυτό δεν αποτελεί τελικό ή εμπορικό προϊόν. Πρόκειται για ένα concept που δημιούργησε η κατασκευάστρια με σκοπό να παρουσιάσει στο κοινό το μέλλον των smartphones και τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιούν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.