OnePlus: Οι προσκλήσεις έχουν διάρκεια ζωής 3 μέρες

Η OnePlus είναι γνωστή για δυο πράγματα, το ένα είναι οι δυνατές και οικονομικές συσκευές που λανσάρει και το άλλο, το σύστημα προσκλήσεων που έχει καθιερώσει για όποιον θέλει να αγοράσει τα κινητά της. Διαθέτει τα κινητά της μόνο online και ακολουθεί εντελώς διαφορετική πολιτική από τους υπόλοιπους, κάτι που δεν σημαίνει όμως ότι μένουν όλοι οι χρήστες ευχαριστημένοι.

Για παράδειγμα, τη συγκεκριμένη περίοδο όσοι θέλουν να αγοράσουν το OnePlus 2, πρέπει να “στηθούν στην ουρά” να περιμένουν να λάβουν την πρόσκλησή τους και μέσα σε 24 ώρες να την χρησιμοποιήσουν, διότι αν δεν το κάνουν θα λήξει και δεν μπορεί να γίνε η αγορά.

Ήταν αρκετές οι περιπτώσεις που για διάφορους λόγους οι χρήστες δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς που έλαβαν. Γι αυτό η OnePlus ανακοίνωσε ότι οι προσκλήσεις έχουν διάρκεια ζωής τρεις μέρες, δίνοντας στους χρήστες ένα εύλογο διάστημα για να χρησιμοποιήσουν το πολυαναμενόμενο email που έλαβαν.

Στην επίσημη ανακοίνωση στο Facebook η OnePlus γράφει: “Quick update: You now have 3 days instead of 24 hours to claim your ‪#‎OnePlus2‬ invite. Thanks for your feedback, we’ll keep improving! ‪#‎NeverSettle‬”.

OnePlus: Οι προσκλήσεις έχουν διάρκεια ζωής 3 μέρες, OnePlus: Οι προσκλήσεις έχουν διάρκεια ζωής 3 μέρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

στην ουρα λοιπον για το one plus.βρε δεν παμε καλα,οποιος ειναι του internet θα παρει xiaomi meizu οποιος του skroutz lg samsung η οποιδηποτε αλλη που εχει αντιπρωπια εδω κ που οι τιμες εχουν πεσει.

Costas

Πσς τι λες τώρα! Πολύ χάρηκα. Πραγματικά έκαναν τι διαφορά στις πωλήσεις!

Chaos

Άσε μας ρε oneplus έχει βρωμίσει ο τόπος απο χιλιάδες συσκευές της κατηγορίας και ακόμη ζητάς προσκλήσεις για την παντόφλα σου.

alexis touba

Δε μπορω να καταλαβω τι ειδους μακακια ειναι αυτο που κανουνε.Και γιατι να μην παρουν το κηνητο απτα μαγαζια οπως ολος ο κοσμος???????@Τουλαχηστον στον καταναλωτη αυτο δε του προσφερει τιποτα παρα ανχος και μπερδεμα.Το μονο που μπορεσα να σκεφτω ειναι οτι βγαζουν κερδος απτις προσκλησεις που αγοραζουνε για να παρουν μετα το κηνητο .Αν πολαπλασιασεις 5 με 10ευρ η οσο κανουνε δε ξερω με τον αριθμο που εχει μαζευτει σε ανθρωπους σιγουρα ειναι ενα αρκετα μεγαλο ποσο ευρο!!απτο τιποτα χωρης να σου προσφερει κατι.Δηλαδη πως την ειδανε στην one plus οτι εχουν την απηστευτη συσκευαρα και αναγκαζουνε τον κοσμο να μπει στο τριπακι τους ενω ολες οι αλλες εταιριες δεινουν τη δυνατοτητα στον καταναλωτη να ψωνησει κανονικα.Αν θελαν να κανουν τη διαφορα να την κανανε με αλλο τροπο οχι μπουρδες και γω δε ξερω τι αλλο.καλη συσκευη αλλα μη τρελαθουμε κιολας

Gvirginia

@alexis touba Η OP δεν μπορεί να κατασκευάσει μεγάλο όγκο συσκευών, ας πούμε για παράδειγμα ότι το μήνα κατασκευάζει 10.000 συσκευές ενώ οι άλλες εταιρείες 100.000. Μέσω των προσκλήσεων ελέγχει τη διανομή και έτσι είσαι σίγουρος ότι όταν σου έρθει η πρόσκληση, ένα κινητό είναι έτοιμο να αποσταλεί σε σένα. Τι άλλο να κάνανε? Preorder? Τότε θα κάνανε προπαραγγελία διάφοροι (μαγαζιά / ιδιώτες) πολλές συσκευές και θα τις πουλούσαν στη μαύρη αγορά. Άρα εσύ σαν καταναλωτής θα έβλεπες στο σάιτ της OP ότι δεν υπάρχει απόθεμα για 3 μήνες για παράδειγμα, επειδή πήρε όλο το διαθέσιμο μία μεγάλη αλυσίδα (και έβαλε καπέλο στην τιμή). Άσε που με την προπαραγγελία πληρώνεις ένα πράγμα το οποίο μπορεί να έχεις μετά από 3 μήνες. Με τις προσκλήσεις πληρώνεις μόνο όταν σου έρθει η πρόσκληση. Επίσης αν τελικά σου έρθει η πρόσκληση μετά από 2 μήνες και έχεις αλλάξει γνώμη, δε τρέχει τίποτα. Ούτε να ψάχνεσαι για επιστροφές χρημάτων, ούτε εν τέλη να πάρεις στα χέρια σου συσκευή η οποία αποδείχθηκε προβληματική κτλ. Θα μου πεις “Ας έφτιαχναν 100.000 συσκευές και να τις στέλνανε στα ράφια”, όμως τι θα γινόταν αν τελικά πούλαγε μόνο 10.000 συσκευές? Τις υπόλοιπες 90.000 τι θα τις έκανε? Είναι… Συνέχεια »

Ekimolaos

@alexis touba
Ο λόγος που το κάνουν είναι γιατί δεν έχουν την οικονομική άνεση να παράγουν 10 εκατομμύρια συσκευές και να περιμένουν τους πελάτες να τις αγοράσουν, γιατί πολύ απλά υπάρχει η πιθανότητα να μείνουν πολλές στα ράφια, δηλαδή να μπουν μέσα. Με το σύστημα προσκλήσεων όμως μπορούν να ελέγχουν την παραγωγή τους ώστε να μην μπαίνουν μέσα. Μην ξεχνάμε πως είναι startup, όχι μεγαλοεταιρία γίγαντας. Ναι, είναι άθλιο σύστημα, αλλά προφανώς δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Arispan

Από την στιγμή που έφυγε το cyanogenmod δεν αξίζει.Πραγματικά δεν είναι καμιά επαναστατική συσκευή όπως ήταν το oneplus one εκείνη την εποχή.

Βαγγέλης

Πολύ καλη συσκευή με καθαρό android 64gb και 4gb ram στα 400 ευρώ.Μου ήρθε η πρόσκληση αλλά δυστυχώς πήρα το g3 αλλιως θα το αγόραζα αφού το στέλνει στην Ελλάδα.

vtag

Ή συσκευή αξίζει πραγματικά κάθε ευρώ! Ευτυχώς που δεν πήρα G4!

Mary

Και πες πάει στο καλό αυτη η χαζομάρα με τις προσκλήσεις, τουλάχιστον δεν μπορούσαν κρατήσουν το cyanogen και να το κανουν πιο εμφανίσιμο; Πραγματικά μονο και μονο για το απαράδεκτο design του δεν έδινα ουτε 150 ευρώ! Χάθηκε να αντιγράψουν κάνα σχέδιο απο meizu, xiaomi, Apple, Sony κατι παρόμοιο τελος πάντων!

KostasB

Να συμπλήρωσω κάτι στους @Gvirginia και @Ekimolaos, αναφερόμενος στον @alexis touba, ότι δεν αγοράζεις καμία πρόσκληση. Απλά γράφεσαι στη λίστα με τα email και όταν έρθει η σειρά σου, σου στέλνουν την πρόσκληση. Επίσης πρόσκληση μπορείς να κερδίσεις και σε διάφορους διαγωνισμούς ή να την πάρεις από κάποιον που ήδη έχει αγοράσει το op2 και του δίνει η εταιρεία προσκλήσεις για να μοιράσει σε φίλους και γνωστούς.

Gvirginia

@Mary Είχαν διαμάχη με τη Cyanogen γιατί ενώ είχαν “αποκλειστικότητα”, σαν κατασκευαστής, η CM έκανε συμφωνία με άλλη εταιρεία (Micromax).

Ekimolaos

@Mary
Αν το κάνανε αυτό, μετά θα γκρινιάζατε πως είναι copycat και πως είναι απαράδεκτοι μπλα μπλα μπλα. Το θέμα έτσι κι αλλιώς είναι να υπάρχουν διαφορές στις εταιρίες, να έχουν ταυτότητα. Να παίρνουν στοιχεία από άλλες ναι (βλέπε Apple. Htc + Meizu = iPhone 6. Πράγμα όχι κακό, μιας και βγήκε όμορφο, αλλά παραείναι ίδιο.), αλλά όχι αντιγραφή.

Και μια και λέμε για copycats, θα μας τρελάνεις τελείως εσύ; Πριν 2 μέρες δεν έκραζες το One A9 γιατί το design του είναι “αντιγραφή” του iPhone 6;; Και τώρα λες “γιατί δεν αντιγράφουν τις μεγάλες εταιρίες”;; Πιάσ’τ’αυγό και κούρευτο! Μιλάμε για απόλυτη σταθερότητα άποψης και χαρακτήρα, καλά το πας.

Mary

Καποιο λάθος κανεις δεν το έκραξα, μπορείς να μπεις και να ξανα διαβάσεις το σχόλιο μου. Αυτο που έγραψα ειναι οτι όπως η htc ειπε οτι το A9 ειναι εξέλιξη του δικού της design ετσι ειπα και εγω οτι το iPhone 6 ειναι εξέλιξη του design της Apple. Τωρα αν εσυ κατάλαβες αλλο πράγμα δεν φταίω εγω! Και δεν εχω κανενα θεμα να δανείζονται οι εταιρείες στοιχεία εμφάνισης απο άλλους κατασκευαστές, το μονο που με ενοχλεί ειναι να βγουν σαν φωτοτυπίες ή να βγαίνουν πολυ άσχημα σαν one plus! Αυτα

Mary

Και για του λόγου το αληθές ορίστε https://techblog.gr/mobile/htc-exec-says-didnt-copy-apple-6721/
Σχόλιο 5 διάβασε ξανα!

gt-i9506

α ρε σαμσουνγκ αλλες φορες σε κραζω αλλες φορες βλεπω πως περα απο Iphone δεν εχεις κανενα ανταγωνιστη… λιγο με τα updates να το διορθωναν δεν θα πηγαινα εγω οπως και πολλοι αλλοι σε iphone (6s plus)

παπαροκας tiamat

Gt φιλε εισαι ολιγον εως πολυ απαραδεκτος!! Γιατι δε πήγαινες σε lg η σε nexus αν σε ενδιεφεραν οι αναβαθμίσεις!?

Η apple στο πεδιο των αναβαθμισεων δε διαφερει απο τη samsung αφου καταστρέφει στοχευμενα τις παλιότερες συσκευες της με χαλια updates ωστε να σε αναγκασει να παρεις το πιο νεο μοντελο

kostas

@παπαροκας εχεις ενα δικαιο σε αυτο. τουλαχιστον η σαμμυ δεν δινει στα παλια μοντελα updates και τα κραταει σε ενα επιπεδο. οποιος θελει περναει custom rom,τωρα με την apple και παλιο μοντελο αν εχεις αν σταματησει να υπογραφει την παλια εκδοση και θελεις update την εβαψες. αναγκαστικα πας στο καινουργιο firmware

παπαροκας tiamat

Βασικα αν ρωτησεις advanced users του ios πως κρινουν την απόδοση παλιοτερων iphone αλλα και ipad σε σχεση με τις νεες εκδοσεις που τους εχει δωσει η apple θα σου πουν 1000 φορες να μεναν με τις παλιες εκδοσεις του ios και να μη καναν ποτε τις αναβαθμισεις

Η samsung φυσικα αντιγραφει την apple και σαυτο και δίνει το ενα update χειροτερο απο το αλλο!

Απο την αλλη δες τα nexus και τα microsoft ποσο καιρο αναβαθμίζονται ΣΩΣΤΑ !

παπαροκας tiamat

Δε μαρεσουν οι τιμες στα νεα nexus αλλα εχεις για 3,4 χρονια κινητο να πεταει τι να λεμε..

Themazerunner

Η apple μπορει να εκανε την καθε εκδοση απο την προηγουμενη πιο βαρια και αυτο φαινεται κυριως στα παλια μοντελα(4s)κυριως λογω μνημης…αλλα η samsung απο την 4,4,4 kitkat εχει δωσει φοβερα σταθερες εκδοσεις(και ας εχει λιγο βαρυ touchwiz)σε σχεση με το παρελθον της.Μην παραπληροφορουμε τον κοσμο κολλημενοι στο παρελθον εκτος και αν μερικοι εχουν ακομη s3 και δεν εχουν πιασει μετεπειτα συσκευη στα χερια τους.Υπαρχει εναλλακτικα και το root…
Απο την A εκδοση μεχρι την note η samsung εχει κανει πολυ καλη δουλεια.Δουλευουν χωρις κολληματα…
Για τα παλια μοντελα ολοι γνωριζουν οτι η samsung περαν διετιας δεν υποστηριζει αναβαθμισεις.Τι να την κανω αλλωστε αν το κινητο βαραινει αντι να γινεται καλυτερο.
Το οτι βγαζει ενα καρο μοντελα και αδυνατει μετα να τα υποστηριξει αυτο ειναι μεγαλο φαουλ της.Αλλα τουλαχιστον βγαζει κινητα για ολα τα βαλαντια.Αυτη ειναι και το ξερουμε χρονια ολοκληρα…αν βολευεται και βγαζει κερδος απο αυτο δεν νομιζω να την απασχολει ιδιαιτερα.

Mike89

Ρε παιδια μιας που μιλατε για την samsung και το touchwiz εχω να ρωτησω το εξης: εχετε παρατηρησει στο note 4 το τετραπυρηνο με την 5.1.1 κολληματα τυπου να παγωνει η οθονη κ να σε πετα στην οθονη κλειδωματος γιατι ακουω απο ολους οτι παει σφαιρα κ η αληθεια ειναι οτι δεν εχω γενικα παραπονα απο αποψη ταχυτητας αλλα τα σκαλωματακια του τα εχει. Επισης με το που το πηρα του εκανα και ενα reboot μη τυχον εφταιγε η απευθειας αναβαθμιση. Δεν ξερω μηπως φταιει που ειναι γερμανικο της deutche telecom. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Kostas

@Mike89 εμενα στο edge plus που και που οταν το κλειδωνει η οθονη και παω να το ανοιξω τρωει μια φλασια και δεν ανοιγει αμέσως.

Mike89

@kostas οποτε πρεπει να φταιει το touchwiz προφανως αλλιως δεν εξηγειται και το δικο σου με τετοια specs να κολλαει… τι να πω ελπιζω με την android m να ελαφρυνει καπως… ας αργησει κ λιγο να την παρει αρκει να ειναι σωστα φτιαγμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.