OnePlus και Google έφτιαξαν video game που συνδέεται με το OnePlus 6T

Βρισκόμαστε πιθανόν ένα μήνα πριν την επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 6T και η OnePlus συνεργάστηκε με τη Google για την κατασκευή teaser καμπάνιας με τη χρήση video game, στο οποίο οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στις 18 Σεπτεμβρίου.

Για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών, η OnePlus συνεργάστηκε με τη Google έτσι ώστε να ετοιμάσουν το έδαφος μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του OnePlus 6T, δημιουργώντας ένα video game με τον τίτλο “Crackables”. Όσοι συμμετάσχουν και καταφέρουν να το ολοκληρώσουν ενδεχομένως να λάβουν κάποια ανταμοιβή ή να ενημερωθούν για κάποιο χαρακτηριστικό από την επόμενη ναυαρχίδα της OnePlus.

Το video game αναφέρει “crack the code to win the challenge” και πιθανόν να είναι κάποιο puzzle game στο οποίο θα πρέπει ο χρήστης να “σπάσει τον κώδικα” και να βρει τη λύση, με την OnePlus να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίξουν πατώντας ΕΔΩ, με τη σελίδα να ενεργοποιείται πλήρως στις 18 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη παρουσίαση του OnePlus 6T αναμένεται να γίνει στις 17 Οκτωβρίου και όπως η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε, θα κυκλοφορήσει με in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

oneplus google video game oneplus 6t teaser, OnePlus και Google έφτιαξαν video game που συνδέεται με το OnePlus 6T

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.