OnePlus Nord 3: Δείτε τα επίσημα renders πριν την κυκλοφορία

oneplus nord 3, OnePlus Nord 3: Δείτε τα επίσημα renders πριν την κυκλοφορία

Το OnePlus Nord 2 κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια τον Ιούλιο επομένως είναι λογικό και επόμενο ο διάδοχός του να έρχεται πολύ πολύ σύντομα.

Αυτό δείχνουν και επίσημα renders που διέρρευσαν και υποδεικνύουν την επικείμενη κυκλοφορία. Το OnePlus Nord 3 παρουσιάζεται εδώ σε δύο αποχρώσεις την χαρακτηριστική της εταιρείας μπλε/πράσινη/γαλάζια απόχρωση, καθώς και μια πιο κλασική σκούρα γκρι/μαύρη.

Φήμες λένε ότι το Nord 3 θα είναι απλώς ένα rebranded OnePlus Ace 2V, το οποίο έγινε επίσημο στην Κίνα τον Μάρτιο. Εάν αυτό αποδειχθεί αληθές, τότε θα διαθέτει οθόνη αφής 6,74 ιντσών 120 Hz 1240×2772 με Asahi Glass για προστασία, σύστημα τριπλής πίσω κάμερας (64 MP κύρια, 8 MP ultrawide, 2 MP macro), selfie 16 MP και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 80W.

oneplus nord 3, OnePlus Nord 3: Δείτε τα επίσημα renders πριν την κυκλοφορία

Το OnePlus Nord 3 θα τροφοδοτείται ακόμα από το Dimensity 9000 SoC της MediaTek, σε συνδυασμό με έως και 16 GB μνήμης RAM και έως 512 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1,. Θα τρέχει Android 13 με skin OxygenOS 13.

Το OnePlus Nord 3 δεν θα είναι διαθέσιμο στη Γερμανία, λόγω μιας συνεχιζόμενης διαφωνίας για διπλώματα ευρεσιτεχνίας μεταξύ της μητρικής εταιρείας Oppo και της Nokia, αλλά θα πρέπει να κυκλοφορήσει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες “τις επόμενες ημέρες”, σύμφωνα με τo WinFuture.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.