OnePlus Nord: Κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς άδεια από τον χρήστη

OnePlus Nord, OnePlus Nord: Κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς άδεια από τον χρήστη

Η κινέζικη κατασκευάστρια επιχείρησε να επιστρέψει στις ρίζες της κυκλοφορώντας ένα νέο οικονομικό μοντέλο, το οποίο είναι το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο μιας νέας σειράς smartphones. Όμως, σύμφωνα με τα τελευταία νέα που κυκλοφορούν, η τιμή του OnePlus Nord ίσως οφείλεται σε πολύ περισσότερες εκπτώσεις από ότι το πλαστικό σώμα που διαθέτει.

Από τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας του, το OnePlus Nord έλαβε αρνητικές κριτικές λόγω της μειωμένης αντοχής που επέδειξε στις δοκιμές του JerryRigEverything. Έπειτα, αρκετοί κάτοχοι του smartphone δημοσίευσαν αναφορές ότι η οθόνη του παρουσιάζει το πρόβλημα του πράσινου αποχρωματισμού, το οποίο είδαμε και στα OnePlus 8 Pro.

Απώλεια δεδομένων, και όχι μόνο

Τώρα, η ιστοσελίδα Android Police εντόπισε αρκετά θέματα στο επίσημο φόρουμ της κατασκευάστριας τα οποία αφορούν προβλήματα στη λειτουργία του OnePlus Nord. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι το smartphone σταματά να ανταποκρίνεται ή πραγματοποιεί σε άσχετο χρόνο επανεκκίνηση, δίχως συγκεκριμένο λόγο.

Κάποιοι άλλοι δηλώνουν πως παρατήρησαν απώλεια δεδομένων, ενώ στην πιο δύσκολη θέση έχουν βρεθεί αυτή που αναφέρουν ότι το smartphone πραγματοποίησε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χωρίς τη δική τους παρέμβαση, και καθώς βρισκόταν στην τσέπη τους.

Η απάντηση της εταιρείας

Όπως είναι λογικό, αρκετοί χρήστες επικοινώνησαν με την εταιρεία, η οποία απάντησε λέγοντας ότι γνωρίζει για την ύπαρξη αυτών των προβλημάτων στα OnePlus Nord και πως ψάχνει να βρει λύση, ελπίζοντας να διαθέσει σύντομα κάποιο fix.

Δυστυχώς, η κατασκευάστρια δεν ανέφερε λεπτομέρειες για την πηγή των προβλημάτων ή σχετικά με το πότε υπολογίζει να έχει διαθέσιμη κάποια αναβάθμιση που λύνει όλα αυτά τα σφάλματα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.