OnePlus Nord: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα χρωματισμού της οθόνης

, OnePlus Nord: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα χρωματισμού της οθόνης

Με το OnePlus Nord η εταιρεία ήθελε, όπως μας επισήμανε πολλές φορές, να κάνει μία “Νέα αρχή”, με τη συσκευή να πρεσβεύει τις αξίες των πρώτων smartphone της εταιρείας, δηλαδή χαμηλές τιμές με εμπειρία ναυαρχίδας. Όμως, από ότι φαίνεται, η “νέα αρχή” δεν έγινε χωρίς τα “γνωστά προβλήματα”.

Η OnePlus έχει ήδη στείλει στους πρώτους αγοραστές τη συσκευή, οι οποίοι τελικά δεν είναι και τόσο τυχεροί. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 9to5Google, αρκετοί χρήστες το Reddit αλλά και στο επίσημο forum της OnePlus αναφέρουν αρκετά προβλήματα στην οθόνη από τη στιγμή που έλαβαν τη συσκευή. Οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για έντονο “tinting” σε φωτεινότητα κάτω του 25%, με άλλους να αναφέρουν πως η οθόνη πάει προς το πράσινο και άλλους προς το μωβ.

, OnePlus Nord: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα χρωματισμού της οθόνης

Επίσης, πάλι για τη φωτεινότητα κάτω του 25%, άλλοι αναφέρουν πως εμφανίζονται κηλίδες πάνω στην οθόνη, κάτι παρόμοιο που είδαμε και με το Moto Edge+. Δεδομένων των αρχικών προβλημάτων του OnePlus 8 Pro, δεν είναι σαφές ακόμα αν είναι πρόβλημα της κατασκευής ή αν είναι κάτι που μπορεί να επιλυθεί με κάποιο επερχόμενο update, οπότε αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της OnePlus.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.