OnePlus Nord: Επιβεβαίωση του design και της μπαταρίας των 4.115mAh

Σήμερα ήταν μία πολυάσχολη μέρα για τη OnePlus, καθώς είχαμε δύο από τους κορυφαίους Tech YouTubers παγκοσμίως να μας παρουσιάζουν νέα πράγματα για το επερχόμενο OnePlus Nord.

Στο βίντεο παραπάνω βλέπουμε το νεότερο podcast του Marques Browlee, στο οποίο είχε ως καλεσμένο τον Carl Pei, συνιδρυτή της OnePlus. Σε μία συζήτηση που διαρκεί περίπου 19 λεπτά, ο Pei παρουσιάζει το πίσω μέρος της συσκευής, επιβεβαιώνοντας τη διαρροή που υπήρχε λίγο νωρίτερα. Επίσης, μας δείχνει κάποια prototypes τα οποία δεν αξιοποιήθηκαν τελικά, όπως είδαμε στο πρώτο βίντεο του New Beginnings.

, OnePlus Nord: Επιβεβαίωση του design και της μπαταρίας των 4.115mAh

Επίσης, μάθαμε πόσο κοστίζουν στην εταιρεία κάποια εξαρτήματα, τα οποία έχουμε σαν δεδομένα πλέον αλλά η OnePlus δεν είχε προσφέρει για καιρό. Το NFC κοστίζει περίπου 4 Δολάρια, με την πιστοποίηση IP να κοστολογείται στα 15 Δολάρια. Τέλος, ο Pei δηλώνει πως οι χρήστες δε θα καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ Snapdragon 865 και Snapdragon 765 στη χρήση, με την εταιρεία να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο λειτουργικό της συσκευής.

Πέραν των παραπάνω όμως, ο JerryRigEverything, σε συνεργασία με τη dbrand και τη OnePlus παρουσίασε στο προφίλ του στο Instagram μία νέα θήκη, η οποία στο πίσω μέρος της έχει τυπωμένο το εσωτερικό του OnePlus Nord, με τον ίδιο να τονίζει πως η ομορφότερη πλευρά ενός κινητού είναι το εσωτερικό του. Πέραν των υπολοίπων εξαρτημάτων, στη φωτογραφία φαίνονται και οι πληροφορίες της μπαταρίας, η οποία ανέρχεται τελικά στα 4.115mAh.

, OnePlus Nord: Επιβεβαίωση του design και της μπαταρίας των 4.115mAh

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του OnePlus Nord, η οποία θα γίνει μέσω AR event στις 21 Ιουλίου. Ήδη γνωρίζουμε την εμφάνιση της συσκευής, καθώς και τη χρήση ultra-wide selfie κάμερας 105 μοιρών.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.