Smartphones

OnePlus Nord: Έρχεται με ευρυγώνια selfie 105 μοιρών

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε πως το επερχόμενο OnePlus Nord θα επικεντρωθεί στις κάμερες παρά στην ωμή δύναμη της συσκευής, κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια η εταιρεία. Όμως, όπως φαίνεται η OnePlus θέλει να προσφέρει το απόλυτο πακέτο για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Μέσω ενός post του προφίλ @oneplus.nord στο Instagram, η εταιρεία μας γνωστοποιεί πως η συσκευή θα έχει διπλή selfie κάμερα, κάτι που είδαμε και από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν. Όμως, αυτό που δε γνωρίζαμε είναι ότι η μία εκ των δύο θα είναι ευρυγώνιος φακός και μάλιστα 105 μοιρών.

Στο βίντεο που ανέβασε η εταιρεία αναφέρει πως κάθε χρόνο 3.000 άνθρωποι πεθαίνουν από τα selfie sticks, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Στη συνέχεια, αναφέρει πως πεθαίνουν από την ντροπή τους που έχουν selfie stick, κάτι που ίσως να μην είναι κατανοητό από όλους. Ακόμα και με αυτό το ίσως κακό χιούμορ όμως, η εταιρεία δίνει το μήνυμα που θέλει να περάσει.

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διέρρευσαν, η wide selfie θα είναι ανάλυσης 8MP, με την κύρια μπροστινή κάμερα να ανέρχεται στα 32MP. Επίσης, το τετραπλό set-up στο πίσω μέρος θα αποτελείται από 48MP κύρια κάμερα, 8MP ultra-wide, 2MP maco και 5MP αισθητήρα βάθους. Το OnePlus Nord αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 21 Ιουλίου μέσω ενός AR online event που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία.

Επεξεργάστηκε την 14 Ιουλίου 2020 2:57

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.