OnePlus Nord: Πρόλαβε το από 361,90 ευρώ [Σε περιπέτειες όσοι τσίμπησαν την προσφορά από Κωτσόβολο]

, OnePlus Nord: Πρόλαβε το από 361,90 ευρώ [Σε περιπέτειες όσοι τσίμπησαν την προσφορά από Κωτσόβολο]

Σε περιπέτειες όσοι τσίμπησαν την προσφορά από Κωτσόβολο

Μπορεί η τιμή το OnePlus Nord να είναι λίγο πιο τσιμπημένη στη χώρα μας σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές, όμως τώρα μπορείτε να το χτυπήσετε με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος, κάνει δώρο το ΦΠΑ και μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη συσκευή από μόλις 361,90 ευρώ. Δείτε παρακάτω όλα τα προϊόντα της OnePlus και τις νέες τους τιμές από το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος.

OnePlus Nord 8GB/128GB Blue Marble Dual Sim – Τιμή 361,90 ευρώ (από 449,00)
OnePlus Nord 8GB/128GB Gray Onyx Dual Sim – Τιμή 361,90 ευρώ (από 449,00)
OnePlus Nord 12GB/256GB Gray Onyx Dual Sim – Τιμή 457,90 ευρώ (από 569,00)
OnePlus Nord 12GB/256GB Blue Marble Dual Sim – Τιμή 457,90 ευρώ (από 569,00)
OnePlus Buds Nord Blue – Τιμή 70,90 ευρώ (από 89,00)

Το OnePlus Nord 5G έρχεται με οθόνη τεχνολογίας Fluid-AMOLED 6,44 ιντσών ανάλυσης 2400x1080p, με αναλογία οθόνης 20:9 και ρυθμό ανανέωσης εικόνας στα 90Hz. Στο πίσω μέρος υπάρχει το τετραπλό σύστημα κάμερας, με τον αισθητήρα Sony IMX586 των 48MP, μαζί με έναν ultrawide 119 μοιρών και ανάλυσης 8MP, 2MP αισθητήρα για macro λήψεις και 5MP αισθητήρα βάθους.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 765G, ο οποίος είναι κατασκευασμένος με τη μέθοδο των 7mm, ο οποίος υποστηρίζει δίκτυα 5G. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.115mAh και υποστηρίζει Warp Charge 30T, δηλαδή 70% φόρτιση μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε μέχρι πότε θα ισχύουν οι παραπάνω τιμές, οπότε αν ενδιαφέρεστε για τη συσκευή θα πρέπει να προλάβετε.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Μέχρι πότε είναι η προφορά

merci

Μεχρι τελος αποθεματων

Κωνσταντίνος

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος έχω να πω πως η συγκεκριμένη αλυσίδα μέχρι πρότινος είχε διαθέσιμα τα nord στην μικρή έκδοση για άμεση παραλαβή. Ξαφνικά βγάζει προσφορά και δεν έχει απόθεμα στα καταστήματα 😒 παρα μόνο το ακριβό μοντέλο που βγαίνει τελικά στην τιμή του οικονομικού. Θα μου πείτε βέβαια κάντο παραγγελία, είμαι όμως από τους ανθρώπους που όταν θέλω κάτι το θέλω τώρα και όχι σε 10+ μέρες 😌

Τόσο δύσκολο τους είναι να βάλουν προσφορά σε διαθέσιμα προϊόντα ??? 😠

Makis

Εδώ σου το δίνει 100€ φτηνότερο, σήμερα, από όλους τους άλλους , το 128, και σένα σου φταίνε οι 10 μέρες. Καλά, όπως νομίζει ο καθένας.

Nickolas

Καλή τιμή, σε αυτά τα χρήματα πιστεύω αρκετοί θα το προτιμήσουν. Αλλά απ ότι είδα έχει σε πολύ καλή τιμή και το One Plus 8, στα 600 ευρώ περίπου αν και γράφει ότι αναμένεται σύντομα.

Ioannis

Εγώ το παρήγγειλα μέχρι 362 ευρώ αξίζει. Για παραπάνω ούτε λόγος μιας και υπάρχουν καλύτερες προτάσεις. Το θέμα είναι μήπως ήταν απάτη η προσφορά το παρήγγειλα από Πέμπτη και ακόμα η κατάσταση γράφει και καλά ότι αναμένεται σύντομα.

Ιωάννης jb

Φτασαμε να λεμε προσφορα το κινεζικο στα 360! Το οποιο ειναι μεσαιας κατηγοριας και εχει αρχικη 4μιση κατοσταρικα!!

Tolis K

Δυστυχώς τέλος η προσφορά. Μόνο για τρεις μέρες έπαιξε. Πηγα να το τσιμπήσω σήμερα και το είχε 449. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.