OnePlus: Ο CEO λέει όχι στην ασύρματη φόρτιση

oneplus ceo pete lau όχι ασύρματη φόρτιση, OnePlus: Ο CEO λέει όχι στην ασύρματη φόρτιση

Η OnePlus έχει κερδίσει τους καταναλωτές γιατί προσφέρει οικονομικότερα smartphones, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τα οποία διαθέτουν flagship τεχνικά χαρακτηριστικά. Από αυτά όμως απουσιάζει η ασύρματη φόρτιση και είναι κάτι που οι χρήστες το ζητάνε. Τι λέει για αυτό ο CEO της εταιρείας;

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, αναφέρθηκε στο θέμα της ασύρματης φόρτισης λέγοντας πως προς το παρόν δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, μιας και το κύριο μέλημά του είναι η πραγματικά γρήγορη ασύρματη φόρτιση, από τη στιγμή που η ταχύτητά της είναι ίδια με αυτή των συμβατικών φορτιστών και χαμηλότερη από τις τεχνολογίες fast charging.

Η OnePlus, θα πρέπει να τονίσουμε, πως διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης με την ονομασία DASH charge, η οποία θα αλλάξει αφού κατοχύρωσε την ονομασία “Warp Charge” για τη γρήγορη φόρτιση μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με τη χρήση της συγκεκριμένης ονομασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέλος, πέραν της ασύρματης φόρτισης, έγινε αναφορά στην απρόσμενη εξέλιξη που είχε το OnePlus X μιας και δεν ήταν κάτι το οποίο οι καταναλωτές “αγκάλιασαν”. Φαίνεται πως πέραν από τα flagship killer smartphone της OnePlus, οι καταναλωτές δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια “lite” έκδοση και για αυτό το λόγο η εταιρεία δε θα κατασκευάσει ξανά συσκευή που δεν διαθέτει flagship τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

καλα τα λεει ο κυριος
αχρηστη η ασυρματη φορτιση
τσαμπα τα εξτρα λεφτα που θα ζητανε μετα
αμα. εχεις dash charge πρεπει να σαι. φουλ. ανοητος για να. ζητας wireless charge

Γιάννης

Συμφωνώ.. Το Dash charge ειναι θεαματικό.. Ειδικά αν υιοθετηθεί κάτι νέο τύπου Super VOOC θα μιλάμε για τεράστια πρόοδο.Η ασύρματη είναι άβολη, δεν προσφέρει ακόμα κάτι παραπάνω από την ενσύρματη και διακόπτεται αν σηκώσεις το τηλέφωνο από το pad. Συν του ότι θερμαίνει την μπαταρία… Το S6 μου ψηνόταν κάθε φορά που το φόρτιζα έτσι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.