OnePlus One: Ξεκίνησε το CyanogenMod update

Όπως το περιμέναμε το OnePlus One ξεκίνησε να αναβαθμίζεται εχθές αλλά όχι σε Android Lollipop. H έκδοση 05Q που βασίζεται σε Android 4.4.4 πήρε CyanogenMod update OTA. Η αναβάθμιση φέρνει νέα χαρακτηριστικά όπως το ενσωματωμένο SwiftKey virtual πληκτρολόγιο που δεν χρειάζεται πλέον εγκατάσταση από το Google Play Store

Επιπλέον το update βελτιώνει την NFC συνδεσιμότητα και τον ήχο με την προσθήκη audio processor MaxxAudio by Waves. Έχει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “continuous focus” και επιτρέπει ενώ τραβάμε φωτογραφίες, να αλλάξουμε το σημείο εστίασης από near σε far. Με το “Infinity” βελτιώνεται το autofocus ενώ τραβάμε φωτογραφίες από απόσταση.

Πέρα από τα νέα χαρακτηριστικά υπάρχει μια λίστα με τα bugs που διορθώνονται. Να πούμε ότι το update έρχεται μόλις 2 μέρες πριν ανακοινώσει η OnePlus τη δική της ROM που ονομάζεται OxygenOS.

oneplus one cyanogenmod update, OnePlus One: Ξεκίνησε το CyanogenMod update

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
popeye

Να ρωτησω…το oneplus one θα κρατήσει γενικα την cyanogenmod ή θα πάρει την oxygen και τελος h cyanogen???

Χάρης

Το έλαβα το update χθες το βράδυ, καλές οι αλλαγές

Κώστας

καλησπέρα σας, πήρα σήμερα το Oneplus One και μου έβγαλε να κάνω update XNPH38R. Το πατάω, κάνει restart η συσκευή δείχνει ότι φορτίζει κάτι στα κινέζικα (λογικά το update) αλλά μόλις ανοίξει η συσκευή πάλι μου βγάζει να κάνω το update. Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται με αυτό;

Lsantas

@ κωστας το κασταστημα το οποιο σου περασε την ρομ δεν το εκανε σωστα μαλλον.. υπαρχει ενας οδηγος εδω που θα σε βοηθησει να το φτιαξεις σαν να ηταν του κουτιου που λεμε .

“https://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/guides-bacon-timmaaas-how-to-guides-t2839471”

Michaela m

Καλησπέρα ,εχω ένα μεγάλο θέμα με το κινητό μου ,έσπασε η οθόνη μου την εχω αλλάξει αλλα μου κανει κατι περίεργα το κινητό πληκτρολογει μόνο του ,αλλάζει σελίδες μόνο του ,υπαρχει κατι που θα μπορούσατε να μου πείτε για να με ενημερώσετε ;μήπως τα εχει παίξει το κινητό ;ευχαριστω πολυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.