OnePlus One: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Μια μόλις ημέρα μετά κυκλοφορία της είδησης ότι το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Note 7 εξερράγη ενώ βρισκόταν στη φόρτιση, έχουμε ένα ακόμη περιστατικό που αφορά σε παλαιότερο μοντέλο της OnePlus. Πρόκειται για το “flagship killer” του 2014 ή πιο απλά το OnePlus One.

Ο κάτοχός του είναι από την Ινδία και ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες στο Twitter. Αναφέρει ότι άφησε το OnePlus One να φορτίσει ενώ κοιμόταν και ξύπνησε βλέποντας το κινητό να έχει πάρει φωτιά. Υπολογίζεται ότι το smartphone ήταν στη φόρτιση για περίπου δυο ώες.

Ενώ στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που τα smartphones πιάνουν φωτιά, όπως και στο Samsung Galaxy Note 7, θεωρείται ότι φταίει κάποιο third-party αξεσουάρ, στην συγκεκριμένη περίπτωση του OnePlus One, δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Ο κάτοχός του ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άλλο φορτιστή, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι του κινητού και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και σε άλλα κομμάτια.

Ο Deepak Gosain, όπως ονομάζεται, πήγε τη συσκευή σε service center, όπου του προτάθηκε αντικατάσταση με ένα καινούριο OnePlus 3, αλλά ο ίδιος ζητά χρηματική αποζημίωση.

Η OnePlus, πήρε θέση επί του ζητήματος λέγοντας ότι για την ίδια έχει προτεραιότητα η ασφάλεια και η υγεία των πελατών της και ότι τα προϊόντα της υποβάλλονται σε κορυφαία τεστ ασφαλείας. Για το συγκεκριμένο περιστατικό, αναφέρει ότι είναι σε επαφή με τον χρήστη, διερευνά την υπόθεση και προς το παρόν δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες:

“Our top priority is the health and safety of our customers. We are confident in the quality of our products, which all undergo industry-leading safety tests. We are already in touch with this customer, but since this is an open case, we cannot disclose any further information”.

oneplus one fire, OnePlus One: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

oneplus one fire, OnePlus One: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

oneplus one fire, OnePlus One: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Arrow

Τι γίνετε μωρε μια το note 7 τώρα το one plus παλιά το iPhone σαμποτάζ απο ανταγωνιστή ;;;;;;😂😂😂😂😂

Mary

https://youtu.be/qiV2TO6P-O0

Αφιερωμένο.

azriel84

Πωλούνται εκατομμύρια κινητά από όλες τις εταιρίες, φθηνά, ακριβά και κάποια λίγα βγαίνουν ελλατωματικά για διαφόρους λόγους και γίνεται παγκόσμιο θέμα έλεος.
Οι Αμερικανοί έχουν μια έκφραση γι’αυτό:

SHIT HAPPENS!

bach

Να ξεκαθαρίσουμε ότι πολλές φορές για το οποιδήποτε πρόβλημα δημιουργείται κατά την φόρτιση ενός κινητού δεν είναι απαραίτητο να φταίει το ίδιο το κινητό ή ο φορτιστής, αλλά η ηλεκτρική εγκατάσταση του ίδιου του σπιτιού ή χώρου (φθαρμένες καλωδιώσεις ή μη σωστή καλωδίωση ή πολύ άλλοι λόγοι) και φυσικά μπορεί και ο ίδιος ο πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος με σφάλμα στην τάση λειτουργίας του.
Αν προσέξετε θα παρατηρήσετε ότι πάνω στον φορτιστή αναγράφεται input 100-240V.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη πραγματικά έχει συμβεί.
Μπορεί ο τύπος από την Ινδία να έχει ανάγκη από χρήματα για να αρνείται την αντικατάσταση με ένα καινούριο OnePlus 3 ή ποιος ξέρει….

Αντιαριστερος

Αρκεί το “shit” να μην σκάσει στην μάπα σου

F. K

Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι που έχω διαβασει, αν και στατιστικά περισσότερο η απλά σύμπτωση, συμβαίνει πολυωπερισσοτερο στα κινητά με ενσωματωμένη μπαταρία. Προφανώς και μπορείς να ελέγξεις μια προβληματική μπαταρία που βγαίνει.

Gvirginia

“Δε βλέπω λογότυπο, ψεύτικο είναι!”

Nick

Αυτό oντως είναι killer flagship!

the new

stin kirioleksia killer flagship!!

Πέτρος Π

Εντωμεταξύ το κινητό έχει διαλυθεί, έχει γίνει κάρβουνο, έχει φουσκώσει, και το βύσμα του φορτιστή είναι άθικτο… Ό,τι ναναι…. Τι άλλη σαχλαμάρα θα δούμε, απορώ…

CostasG

Το πρόβλημα με όλες αυτές τις δημοσιεύσεις είναι πως καμία , ευτυχώς ή δυστυχώς για ορισμένους “μυαλομένους” , δεν είναι αξιόπιστη. Τι εννοώ, όσο και για την χθεσινή δημοσίευση που έγινε για το Νοτε 7 δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έκανε ο κατοχος. Και για το 1+1 και για το Note 7 τα βύσματα φόρτισης φαίνονταν πως δεν ήταν αυθεντικά…Και στην περίπτωση του Νοτε πέρα από το βυσμα υπήρχε και απουσία λογότυπου αλλα και για αυτούς που γνωρίζουν πράγματι τι γίνεται στις αγορές , στην Κίνα δεν θα κυκλοφορήσει παρα μόνο η έκδοση με τα 6GB στις 26 Αυγούστου.. Αξιο απορίας ,όμως, είναι ότι μερικοί χαίρονται με αυτά τα νέα. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι , είστε φαν της τεχνολογίας ή των εταιρειών στην τελική;

petros

Παντου αντιγραφή οι Κινέζοι πρωτα στο design του edge τωρα στις εκρήξεις … έλεος!!

lsantas

ειμαι ο μοναδικος που βλεπει 2 καπακια διαφορετικα στο πισω μερος?

lsantas

σορρυ το ενα ειναι πλαστικη θηκη… 🙁

Nick

Ρε αυτοί οι Κινέζοι μέχρι και τις εκρηξης αντιγράφουν έλεος!

Αντιαριστερος

Michael Bay τρέμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.