OnePlus, Πρώην στέλεχος της OPPO θέλει να δημιουργήσει το τέλειο smartphone

OnePlus ονομάζεται η νέα εταιρεία του Pete Lau, πρώην στελέχους της OPPO με την οποία έχει θέσει ως στόχο να δημιουργήσει το τέλειο smartphone, “perfect smartphone” όπως το χαρακτήρισε στο profile του στο Google Plus. Ο Lau είχε αποχωρήσει εδώ και καιρό από την OPPO και οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για το τι νέο ετοιμάζει. Πληροφορίες του Engadget αναφέρουν ότι τα smartphones της OnePlus θα τα κατασκευάζει… η OPPO.

OnePlus, OnePlus, Πρώην στέλεχος της OPPO θέλει να δημιουργήσει το τέλειο smartphone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Κώστα είχες πριν καιρό κάνει ποστ Πώς θεωρείτε το τέλειο σμαρτφον δε ξανακάνεις να πάρει καμιά ιδέα το παλικάρι αυτό 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Open 2: Φήμες ότι θα έχει τεράστια μπαταρία

Η αγορά των αναδιπλούμενων φαίνεται ότι θα γίνει πλουσιότερη καθώς η OnePlus ετοιμάζεται να φέρει τη δεύτερη γενιά του OnePlus Open.

Gear OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord Buds 3 Pro και Watch 2R: Επίσημα τα νέα wearables

Η OnePlus ανακοίνωσε ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών με το Nord 4 και το OnePlus Pad 2 να κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής.

Smartphones featured OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord 4: Με μεταλλικό σώμα και μοναδικό σχεδιασμό

Tο OnePlus Nord 4 παρουσιάστηκε με σχεδιασμό που έρχεται σε αντίθεση με τις τρέχουσες τάσεις και επιλέγει ένα μεταλλικό unibody.

Gear OnePlus

OnePlus Pad 2: Ανακοινώθηκε με SD 8 Gen 3 και μπαταρία 9.510 mAh

Το πρώτο flagship Android tablet, το OnePlus Pad 2 έφτασε και είναι πανομοιότυπο με το OnePlus Pad Pro για την αγορά της Κίνας.