Smartphones

OnePlus Pro: Θα έχει selfie κάμερα ενσωματωμένη στην οθόνη;

Η OnePlus έχει γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά των smartphone αφού κάθε χρόνο προσφέρει ανταγωνιστικά flagship smartphone τα οποία ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικών των τελευταίων OnePlus 8 είναι το punch-hole που βρίσκεται στην πάνω αριστερά γωνία, που για πολλούς θεωρήθηκε υποβάθμιση του κορυφαίου panel που προσέφερε η εταιρεία στο OnePlus 7 Pro.

Νέα renders που κυκλοφόρησε ο γνωστός leakster, Ice Universe στους προσωπικούς του λογαριασμούς, αποκαλύπτουν ότι η Pro έκδοση που θα κυκλοφορήσει το 2021 θα έχει κάμερα κάτω από την οθόνη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το notch, το punch-hole και η μηχανική pop-up κάμερα θα απουσιάζουν.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το τηλέφωνο θα έχει 6.7 ιντσών οθόνη με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και QHD+ ανάλυση. Εσωτερικά θα ζει ο Snapdragon 875 σε συνδυασμό με 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Στον τομέα της κάμερας θα έχουμε κύρια κάμερα στα 64MP καθώς και ultra wide στα 64MP και θα ακολουθούν 16MP telephoto με 3x ή 10x optical zoom και ένας 3D ToF. Η front facing κάμερα που θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη θα ανέρχεται στα 16MP. Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 5000mAh.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 16:30

Σχόλια

  • Απεχουμε πολυ καιρο απο τοτε αλλο μακαρι να εχουν τεσταρει under-display τεχνολογια.

  • Άντε καλή αρχή! Και σε 2 με 3 χρόνια που η συγκεκριμένη τεχνολογία θα έχει ωριμάσει/βελτιωθεί (βλέπε underdisplay fingerprint sensor) θα έχουμε οθόνες χάρμα οφθαλμών.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.