Έρχεται το OnePlus Two;

Το OnePlus One είναι πράγματι μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή η οποία λανσαρίστηκε ως «flagship killer» δεδομένου ότι έχει χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε ναυαρχίδες των 600 ευρώ και άνω αλλά σε πολύ πιο προσιτή τιμή.

Το πρόβλημα είναι ότι πέρα από την πολιτική των προσκλήσεων και την τακτική του «hunger marketing», η μια καθυστέρηση διαδέχεται την άλλη, οπότε είναι σχεδόν ανέφικτο να έχεις πρόσβαση στην συσκευή.

Μπορεί να μην προλάβαμε να δούμε καλά καλά το OnePlus One η εταιρεία, σύμφωνα με τον @evleaks ετοιμάζει ήδη το OnePlus Two με κωδική ονομασία «Lettuce». Δεν έγινε γνωστό τι έχει να πρσφέρει το OnePlus Two ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται ο διάδοχος του #NeverSettle smartphone, αλλά όποια χαρακτηριστικά κι αν έχει (αν κυκλοφορήσει) θα θέλαμε να δούμε και καλύτερη στρατηγική πωλήσεων.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 22:01

Σχόλια

  • Ο evleaks λέει τελευταία πολλά ψεύτικα leaks, όπως είπε ότι και η Nexus σειρά 'πέθανε' αλλά η Google επιβεβαίωσε ότι η Nexus σειρά θα υπάρχει ακόμα.

  • Εδώ καλά καλά δεν... Κυκλοφόρησε το one, μιλάνε για two;
    Ας το κάνει επιτέλους σωστά και μιλάμε μετά

    Γιώργος, δεν ήταν ο μόνος που το έλεγε και αυτό γιατί υπήρχαν πηγές..
    Δεν γίνεται να τον αδικήσουμε κιόλας
    Τα περισσότερα που λέει είναι σωστά.

  • Οτι και καλά κυκλοφόρησε το πρώτο και περιμένουμε το δεύτερο; Οτι να ναι!!

  • Κάνεις μεγάλο λάθος Νίκο.
    Το συγκεκριμένο με τα Nexus, είναι ένα από τα πολλά!
    Έχει πει πάρα πολλά που δεν ισχύουν καθόλου πια. Τη προσοχή του κόσμου τραβάει, αυτό θέλει.

  • Φυσικό δεν είναι να κυκλοφορήσει η επόμενη συσκευή από την εταιρία; Που είναι λοιπόν η είδηση; Πάντα έτσι γίνεται!

  • γιατί ρε Γιάννη τι ρεζιλίκι είχε το 1ο? τα ρίχνει όλα τα άλλα κινητά....το μόνο κακό που έχει είναι ότι το restart του δεν είναι καλό

  • Ρεζιλίκι είναι που κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ελάχιστοι έχουν προμηθευτεί την πρώτη συσκευή λόγω της ανίκανης εταιρίας να λύσει τα δήθεν θεματάκια που έχει με την κυκλοφορία του. Μετά απ αυτό το φιάσκο με τι μούτρα μιλάνε για δεύτερη συσκευή?

  • Το κινητό έρχεται από κινεζομαγαζα αφού στην Κίνα έχει λυθεί το πρόβλημα με τη διαθεσιμοτητα με cyanogenmod 11s και 4g κανονικά στα 280 ευρώ το 16αρι και 340 το 64 gb οπότε ας σταματήσει η καραμέλα με την διαθεσιμοτητα

  • @Γιωργος Λ Μόνο 477€? χαχααχ με έκανες και γέλασα. Απο κινεζομάγαζο το πέρνεις 200ευρώ κάτω.

  • @ panos μπες στο to2c ή στο coolicool και θα το βρεις. με απλό ταχυδρομείο σε ενα περίπου μήνα το χεις σπίτι σου δίχως τελωνεία κλπ

  • κωστα επειδη σε βλεπω ενημερωμενο...με αντικαταβολη ερχεται το κινητο ? η μεσω καρτας?
    και κατι αλλο..το κινητο αυτο το εχεις εσυ???αξιζει?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.