OnePlus X: Φωτογραφίζεται σε λευκό και μαύρο χρώμα

Το OnePlus X, ή αλλιώς, το smartphone με περισσότερη έμφαση στο design παρά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, ετοιμάζεται να γίνει επίσημο στις 29 Οκτωβρίου και θα είναι το τρίτο κατά σειρά της κινέζικης startup. Μια εβδομάδα πριν ανακοινωθεί φωτογραφίζεται σε λευκό και μαύρο χρώμα από την πίσω πλευρά.

Μέχρι σήμερα είχαμε δει renders μόνο σε μαύρο χρώμα. Το OnePlus X λέγεται ότι θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, διαστάσεις 140x69x6.9 χλστ., δηλαδή μικρότερο από τα προηγούμενα OnePlus One και OnePlus 2. Επίσης, περιμένουμε κάμερα 13 Megapixel, μπροστά κάμερα 8 Megapixel, μνήμη RAM 2 ή 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801.

Η τιμή του OnePlus X αναμένεται γύρω στα 220 δολάρια στην Κίνα, και στις υπόλοιπες αγορές λίγο πιο πάνω.


Πηγή

Σχόλια

  • Εντάξει ξεφτιλα μεγάλη για την εταιρία να φτιάχνει ενα iphone με android.. Δεν μπορουν να σχεδιασουν ενα νεο κινητο; επρεπε να αντιγραψουν το σασι; τι το θελουν το Χ; ας το ελεγαν iplus... Ξεκίνησε καλά και παει απ το κακό στο χειρότερο. Ευτυχώς προλαβα και πήρα το one...

  • @Παναγιώτης
    Κάποιοι μάλλον βλέπετε παντού iPhone. Αν πεις ότι μοιάζει με κάποιο, είναι με τη σειρά Ζ της Sony.

  • Σαν να βλέπω το κινητό μου (Honor 6).
    Οπότε για να παινέψω και το σπίτι μου, δεν μπορώ να πώ όμορφο κινητο χωρίς κάποιο νεοτερισμό στο σχεδιασμό του βέβαια.

  • Χάλια παιδιά. Μην το παίρνετε. Αφήστε να το πάρουν άλλοι. Ας έρθει με καλά χαρακτηριστικά και καλή τιμή και αν μπορέσω το χτυπάω αμέσως. Σε άσπρο όμως...

  • Πραγματικά η τιμή που έχει με κάνει να αναρωτιέμαι...Πόσο κοστίζει ο σναπ 801 σήμερα και άμα ήτανε λίγο ακριβότερος ο 805 γιατί δε τον προτίμησε και πήγε ουσιαστικά σε ένα σοκ δυο ετών πίσω??

  • Ολα τα κινητα ειναι ιδια πια , μοναδικη εξαιρεση το S6 EDGE που ειναι και κουκλι ,

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.