Smartphones

OnePlus X: Σταματά η κυκλοφορία του

Το OnePlus X είναι ένα πιο οικονομικό κινητό μεσαίας κατηγορίας, κομψό με Snapdragon 801, το οποίο έτυχε θετικής αποδοχής. Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να μην συνεχίσει τη σειρά και κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του OnePlus 3 δεν είδαμε τον διάδοχό του.

Η OnePlus αποφάσισε τελικά όχι απλά να μην φέρει τον διάδοχό του, αλλά και να μην συνεχίσει τη διάθεση του περσινού OnePlus X.

Αυτή τη στιγμή στην επίσημη σελίδα της, το OnePlus Χ φαίνεται out of stock, ενώ όσοι μπόρεσαν να κάνουν παραγγελία από πριν, έλαβαν ένα ακυρωτικό email από την OnePlus. Ενημερώνονται ότι το κινητό εξαντλήθηκε και δεν υπάρχουν σχέδια για ανεφοδιασμό των αποθεμάτων. Η παραγγελίες ακυρώνονται, θα γίνει επιστροφή χρημάτων μέσα σε 5 μέρες και οι χρήστες ωθούνται προς το OnePlus 3.

Πηγή: 1,2

Σχόλια

  • Never settle but settle for the more expensive one plus 3 instead of the one plus X ...μαλιστα. Ε δε βαριεσαι.

  • Δλδ... συλλεκτικό πλέον το oneplus X.

    Πέρασε απ' τα χέρια μου και, για την τιμή του, είναι τούμπανο συσκευή και σε μικρό μέγεθος, για όσους το προτιμούν..

  • Πάντως αν το έκανε για να ωθήσει τον κόσμο να προτιμήσει το OP3, το βρίσκω πολύ άκυρο διότι δεν απευθύνονται στα ίδια γούστα. Πρώτον είναι το μέγεθος του κινητού και δεύτερον είναι η τιμή. Κάποιος που ήθελε να δώσει 240 ευρώ, δύσκολα θα κάνει το άλμα στα 400 ευρώ.

  • Υπάρχει και το 2 στα 319€. Και με αυτή την κίνηση ίσως ρίξει και λίγο ακόμα την τιμή του 2 σε λίγο καιρό.
    Αλλά το Χ σκόπευε στην κατηγορία με τις μικρότερες οθόνες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.