Smartphones

OnePlus Z: Budget smartphone με τετραπλή κάμερα

Η OnePlus κυκλοφόρησε τον Απρίλιο τα OnePlus 8 και 8 Pro δύο κορυφαία flagship smartphone ωστόσο, μαζί με την κυκλοφορία τους υπήρχαν φήμες και για ακόμη ένα smartphone το οποίο είχε την ονομασία OnePlus Nord, OnePlus 8 Lite ή OnePlus Z. Αρχικά, οι πληροφορίες έδειχναν ότι το smartphone θα έχει διπλή κάμερα, λίγο αργότερα ακούστηκαν κάποιες φήμες για τριπλή διάταξη και τώρα η τελευταία αναφορά δείχνει κάμερα τετραπλής διάταξης.

Παρόλο που υπάρχουν πληροφορίες για την διάταξη της κάμερας δεν γνωρίζουμε τίποτα για τους αισθητήρες που θα ενσωματωθούν στο budget smartphone της OnePlus. Η OnePlus θα μπορούσε όμως να ενσωματώσει έναν αισθητήρα στα 48MP ως κύριο, μία 16MP ultrawide, 2MP macro καθώς και έναν depth sensor.

Εσωτερικά αναμένεται να κρύβεται ο Snapdragon 765 που θα υποστηρίζει 5G, 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικός χώρος των 128GB. Η οθόνη του ίσως έχει μέγεθος 6.4 ίντσες, θα είναι τύπου OLED, θα έχει ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Τέλος, η μπαταρία φημολογείται ότι θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Ιουλίου 2020 16:42

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.