OnePlus Z: Έρχεται τον Ιούλιο με Snapdragon 765 και υποστήριξη 5G

OnePlus Z, OnePlus Z: Έρχεται τον Ιούλιο με Snapdragon 765 και υποστήριξη 5G

Οι φήμες ήθελαν την OnePlus να παρουσιάζει για πρώτη φορά τρία smartphones σε μία σειρά. Αλλά, σύντομα έγινε γνωστό ότι το OnePlus 8 Lite ίσως δεν κυκλοφορήσει ποτέ. Αντ’ αυτού, περιμένουμε η εταιρεία να διαθέσει στην αγορά ένα νέο mid-range smartphone, το OnePlus Z.

Παλαιότερες φήμες

Μέχρι πρόσφατα, κυκλοφορούσαν αναφορές οι οποίες ήθελαν το OnePlus Z να έχει in-display fingerprint scanner και στο εσωτερικό του να υπάρχει ο Dimensity 1000 ή o Dimensity 1000L της MediaTek. Επιπλέον, κάποια υποτιθέμενα leak έδειχναν ότι το OnePlus Z θα έχει punch hole τοποθετημένο κεντρικά στο πάνω μέρος της οθόνης.

Ωστόσο, ο γνωστός leaker των OnePlus @MaxJmb δήλωσε μέσω Twitter ότι όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι λάθος. Ειδικά οι αναφορές στο punch hole και το in-display fingerprint scanner είναι απλά hoaxes τα οποία προέρχονται από μία σελίδα που τα μοιράζει απλόχερα ως “Exclusive”.

Νεότερα στοιχεία

Ο @MaxJmb έχει ξεκινήσει να αποκαλύπτει εδώ και αρκετές ημέρες διάφορα στοιχεία για το OnePlus Z. Η πρώτη πληροφορίας που δημοσίευσε ο leaker είναι ότι όντως υπάρχει το συγκεκριμένο μοντέλο και πως θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2020.

Έπειτα, ο ίδιος διέψευσε πλήρως τις αναφορές που ήθελαν το smartphone να διαθέτει επεξεργαστή της MediaTek. Ίσως η OnePlus εξέταζε το ενδεχόμενο χρήσης του Dimensity 1000 ή 1000L, αλλά πλέον έχει εγκαταλείψει πλήρως αυτό το σχέδιο.

Σύμφωνα με τον @MaxJmb το OnePlus Z θα έχει δυνατότητα σύνδεσης με 5G δίκτυα χάρη στον Snapdragon 765 της Qualcomm. Περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες να αυξηθούν τα leaks σχετικά με το smartphone. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Techblog.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.