OnePlus Z: Η τιμή του θα κυμανθεί στα 299 δολάρια Αμερικής

, OnePlus Z: Η τιμή του θα κυμανθεί στα 299 δολάρια Αμερικής

Η OnePlus με το πέρας των χρόνων μετατράπηκε σε μία high-end flagship εταιρεία, της οποίας τα smartphone αγγίζουν τα 1000 ευρώ και δεν απευθύνονται σε όλους. Η εταιρεία έκανε γνωστό το προηγούμενο διάστημα ότι θέλει να επιστρέψει στα φθηνά smartphone τα οποία θα μπορεί να αγοράσει περισσότερος κόσμος και η αρχή σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει με το OnePlus Z.

Το smartphone της Κινεζικής εταιρείας σύμφωνα με μία νέα αναφορά θα κοστολογηθεί στα $299 και η κυκλοφορία του φημολογείται ότι θα γίνει στις αρχές του επόμενου μήνα. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και δεν γνωρίζουμε αν όντως το OnePlus Z θα κυμανθεί σε αυτήν την τιμή.

https://twitter.com/getpeid/status/1273903389705789441

Χαρακτηριστικά

Το OnePlus Z φημολογείται ότι θα έχει S-AMOLED πάνελ των 6.55 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 765 που υποστηρίζει 5G σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα θα έχει τριπλή ή τετραπλή διάταξη και θα αποτελείται από 64MP, 16MP και 2MP ενώ η front facing κάμερα θα ανέρχεται στα 16MP. Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.300mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Πολύ καλό για να είναι αληθινό
Με τέτοια σπεκς τα 400-500 φαντάζουν πιο λογική τιμή

Ioannis

Ας κάνει 400 και 500 αρκεί να έχει καλή κάμερα. Εξ’ αλλου στα 300€ μπορείς να βρεις πολλά κινητά με καλά σπεκς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.