Η OnePlus θέλει να κατασκευάσει ξανά φθηνά smartphones

OnePlus, Η OnePlus θέλει να κατασκευάσει ξανά φθηνά smartphones

Από την άφιξή της στην αγορά, η OnePlus διαφοροποιήθηκε από άλλες εταιρείες λόγω των χαμηλών τιμών της σε συνδυασμό με high-end χαρακτηριστικά. Τα τελευταία χρόνια βέβαια βελτιώθηκαν οι επιδόσεις των συσκευών και οι τιμές τους αυξήθηκαν με την φετινή τιμή των flagship συσκευών να είναι αντικείμενο συζήτησης για πολλούς. Η εταιρεία σχεδιάζει τώρα μια επιστροφή στις ρίζες της και θα θέλει να βγάλει στην αγορά ξανά φθηνά τηλέφωνα.

Ο Pete Lau, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε ότι  η OnePlus θέλει να κάνει τα τηλέφωνα πιο προσιτά και να επεκταθεί ταυτόχρονα σε νέες κατηγορίες προϊόντων. Αυτό δεν σημαίνει ότι η OnePlus θα σταματήσει να κυκλοφορεί premium τηλέφωνα όπως φέτος, αλλά μάλλον ότι θα επεκτείνει τον κατάλογό των προϊόντων της με νέες πιο προσιτές συσκευές, καθώς και νέα προϊόντα.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το φημολογούμενο OnePlus Z, ένα μοντέλο που θα ήταν μια φθηνότερη έκδοση του φετινού high-end μοντέλου, είναι πραγματικότητα και θα κυκλοφορήσει στην αγορά σύντομα. Αναμένεται τον Ιούλιο να γίνει επίσημο και θα μπορούσε να είναι αυτό το μοντέλο που θα κάνει την αρχή της επιστροφής στις ρίζες.

Ο διευθύνων σύμβουλος δήλωσε ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να αποκαλύψει κανένα από τα προϊόντα ακόμα, αλλά η νέα στρατηγική σύντομα θα ανακοινωθεί με μια ανακοίνωση για την Ινδία. Αργότερα μέσα στο έτος, η εταιρεία ελπίζει να φέρει συσκευές χαμηλότερης τιμής σε άλλες αγορές, όπως η Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Η OnePlus θέλει να δημιουργήσει νέα σειρά προϊόντων, οπότε μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες κυκλοφορίες όπως νέα ακουστικά εκτός από την προσπάθεια επέκτασης της γκάμας των Smart TV με Android TV, η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Ζαβρακίδης

Ωραία η προοπτική αυτή. Αρκεί βέβαια το λανσάρισμα περισσότερων συσκευών να μην γίνει εις βάρος της ομολογουμένως καλής υποστήριξης που παρέχει στους κατόχους των συσκευών της.(αναβαθμίσεις λειτουργικού με ορίζοντα τριετίας).

SUPS 👨‍⚖️

Αυτο ακιρβως.

GREG

Τι έγινε ρε Pete Lau??? δεν πουλάνε τα κινητά σας των 1.000€ και ψάχνεστε??? Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από μια ακόμα εταιρία τύπου (Samusng/Apple) που θα πουλάει υπεραξία και πανάκριβα με αρχική τα 1.000€, ο κόσμος έχει ανάγκη από εταιρίες που θα πουλάνε Value for Money συσκευές.

SUPS 👨‍⚖️

Πιο συγκεκριμενα δεν ειναι διατεθειμένοι να δωσουν 1000 στη oneplus λογω brand-name η ο,τι αλλο.Συνεπως για να κανουν πωλησεις θα βγαζουν κ φθηνοτερες συσκευες.Λογικο.

Saša

Και τι θα κανει δηλαδη? Θα ξεκινησει να πουλαει mid-rangers στη τιμη (500-600€) που κοστιζαν καποτε τα high end της. Οσο κυκλοφορουν flagship killers τοσο θα πεφτουν οι πωλησεις τους. Αρκετα με τις υπερεκτιμημενες συσκευες με μεσο χρονο ζωης τα 2 χρονια που κοστιζουν χωρις λογο 1000€+ Ειναι τοσο κορεσμενη η αγορα που εδω και 2 χρονια εχουν ξεκινησει τα camera wars γιατι δεν υπαρχει κατι καινουργιο που να προτρεπει εναν πελατη να σκασει χιλιαρικουμπα για κινητο.

nikos2020

Μόνο flagship-killers θα αγοράσει ο κόσμος. Στις τιμές του One.

Από mid-range έχουμε χορτάσει.

Christz

Καλά, Ανέβασαν τις τιμές, έβαλαν και την αηδιαστική τρύπα αλλά Samsung στην οθόνη από pop up μηχανισμό και λογικό να πέσουν οι πωλήσεις τους και να ψάξουν άλλες λύσεις. Ευτυχώς πήρα το 7pro και σε καλή τιμή από Κίνα και για 4+ χρόνια δεν ξανά ασχολούμαι στο θέμα κινητό

Last edited 3 years πριν by Christz
Baioss

Σε άλλα νέα, τα OnePlus 5/5T πήραν Android 10. Ας βρούμε άλλες εταιρείες πέραν των Google Pixel/ Nexus που κάνουν το ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.