OnePlus Z: Νέες πληροφορίες επιβεβαιώνουν specs και ημερομηνία παρουσίασης

, OnePlus Z: Νέες πληροφορίες επιβεβαιώνουν specs και ημερομηνία παρουσίασης

Το OnePlus Z πρόκειται για το επερχόμενο μοντέλο της εταιρείας που θα έρθει να καλύψει το κενό στις οικονομικές προτάσεις που άφησαν οι τιμές των 8 και 8 Pro. Νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν περισσότερα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά και την αναμενόμενη ημερομηνία παρουσίασης.

Ο γνωστός leaker Baba δημοσίευσε στο Twitter τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus Z, με το Tweet του να διαγράφεται λίγες ώρες αργότερα, με την ιστοσελίδα GizChina να προλαβαίνει να το αποθηκεύσει και να το δημοσιοποιήσει. Όπως επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά, το OnePlus Z θα έχει στο εσωτερικό του τον επεξεργαστή Snapdragon 765, με δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα, ο οποίος θα συνοδεύεται από 8GB ή 12GB μνήμης RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικής μνήμης.

Σύμφωνα με της πληροφορίες, η οθόνη του OnePlus Z θα είναι 6.4 ή 6.5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η selfie κάμερα των 16MP θα φιλοξενείται σε μία κεντρική οπή στην οθόνη, σε αντίθεση με την οπή στο αριστερό μέρος της οθόνης που είδαμε στα OnePlus 8/8 Pro. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.000mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση στα 30W.

Το τριπλό σύστημα κάμερας αποτελείται από κύρια κάμερα 48MP, με άλλες δύο 12MP και 13MP να τη συνοδεύουν. Λογικά, η μία θα είναι ευρυγώνιος φακός και η άλλη τηλεφακός, όπως βλέπουμε στα περισσότερα μοντέλα. Επίσης, θα υπάρχει σύστημα laser autofocus, για ακόμα καλύτερη εστίαση.

Σύμφωνα πάντα με τον Baba, η συσκευή είναι προγραμματισμένη να ανακοινωθεί τη δεύτερη βδομάδα του επόμενου μήνα, δηλαδή μεταξύ 6 και 12 Ιουλίου. Προφανώς, αφού πρόκειται για ανεπίσημες πληροφορίες, δε μπορούμε να εγγυηθούμε την εγκυρότητα των παραπάνω ημερομηνιών. Όμως, ο εν λόγω leaker έχει αποδειχτεί αρκετά έγκυρος στο παρελθόν, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να δούμε την OnePlus να λάμπει ξανά στο εύρος τιμών που την αγάπησε ο κόσμος.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.