Smartphones

OPPO A54s: Σε προσιτή τιμή, με επεξεργαστή Helio G35

Το OPPO Α54s θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του στις ευρωπαϊκές αγορές με επεξεργαστή Helio G35 και μπαταρία 5000 mAh. Το νέο μοντέλο της OPPO θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του πορεία στα μέσα Νοεμβρίου.

Το OPPO A54s είναι εφοδιασμένο με οθόνη LCD στις 6.52 ίντσες, με ανάλυση HD+ και συχνότητα ανανέωσης τα 60 Hz. Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 128 GB. H selfie camera είναι τύπου notch, στο κέντρο της οθόνης και έχει φακό 8 Megapixel.

Στην πίσω πλευρά υπάρχει τριπλό setup στην κάμερα, με την κύρια μονάδα να είναι στα 50 Megapixel, συνοδευόμενη από μία κάμερα 2 Megapixel για το βάθος και ακόμα μία 2 Megapixel για την macro φωτογράφιση. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του OPPO A54s είναι στα 5000 mAh.

H μπαταρία έχει τη δυνατότητα της ταχύτατης φόρτισης μέσω τεχνολογίας VOOC, ενώ υπάρχει συνδεσιμότητα USB Type C, βύσμα 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά και αδιάβροχη προστασία IPX4.

H ενδεικτική τιμή πώλησης του OPPO A54s στις ευρωπαϊκές αγορές είναι τα 229 ευρώ. Εδώ έχουμε μία πιο low end πρόταση σε σχέση με άλλα σχέδια πιο μεγαλεπήβολα που έχει η OPPO.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.