Oppo A72 5G: Επίσημα με επεξεργαστή Dimensity 720 και οθόνη 90Hz

, Oppo A72 5G: Επίσημα με επεξεργαστή Dimensity 720 και οθόνη 90Hz

Πριν λίγες μέρες είδαμε μία νέα συσκευή της Oppo να περνάει από το Geekbench, με την κωδική ονομασία PDMYM20, το οποίο σύμφωνα με τις πηγές αναμέναμε να κυκλοφορήσει ως A72 5G. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν σήμερα.

Η Oppo προχώρησε στην ανακοίνωση του A72 5G, του πρώτου κινητού στον κόσμο με τον επεξεργαστή Dimensity 720 της MediaTek, ο οποίος προσφέρει σύνδεση σε δίκτυα 5G στα οικονομικά smartphone. Το εν λόγω SoC έρχεται συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM και 128GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, με τη μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.040mAh. Η συσκευή υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

, Oppo A72 5G: Επίσημα με επεξεργαστή Dimensity 720 και οθόνη 90Hz

Στο μπροστινό μέρος της συσκευής βλέπουμε την οθόνη των 6,5 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης FHD+, η οποία έρχεται με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz. Τα bezel περιμετρικά είναι αρκετά μικρά για συσκευή της κατηγορίας, με ένα μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος. Η οπή στο αριστερό μέρος της οθόνης φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 8MP. Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα στα 16MP, 8MP ultrawide και 2MP αισθητήρα βάθους.

Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στα πλαϊνά, ενσωματωμένος στο power button, ενώ η συσκευή προσφέρει και θύρα ακουστικών 3.5mm. Το Oppo A72 5G θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου στην Κίνα με τιμή 230 ευρώ, σε χρώμα μαύρο, μωβ και μία μίξη μπλε με κόκκινο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.