Smartphones

Oppo: Επίσημα ο φορτιστής των 125W, ασύρματη φόρτιση στα 65W

Όπως περιμέναμε, η Oppo ανακοίνωσε και επίσημα την ταχύτερη φόρτιση που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό. Όμως, παρά την καθυστερημένη ενσωμάτωση της ασύρματης φόρτισης στις συσκευές της, η εταιρεία παρουσίασε και τον ταχύτερο ασύρματο φορτιστή.

Η νέα τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης Flash Charge μπορεί να φορτίσει πλήρως μία μπαταρία 4.000mAh σε μόλις 20 λεπτά, ενώ 5 λεπτά αρκούν για φόρτιση στο 41%. Αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο με μεγαλύτερο βύσμα φόρτισης, αλλά οι συσκευές που θα βγουν και θα υποστηρίζουν φόρτιση στα 125W θα έχουν διπλά κελιά 6C με “πρωτοποριακή αναλογία μπαταρίας”, με τον φορτιστή να επωφελείται από “βελτιωμένες ιδιότητες πυκνότητας ισχύος”, ώστε να μη χρειάζεται να έχει υπερβολικό μέγεθος.

Η Oppo όμως φαίνεται να θέλει να μπει ακόμα πιο δυναμικά και στην ασύρματη φόρτιση, παρουσιάζοντας το AirVOOC στα 65W, χωρίς να γνωρίζουμε ποιες συσκευές θα το υποστηρίζουν. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να φορτίσει πλήρως μία μπαταρία 4.000mAh ασύρματα μέσα σε 30 λεπτά, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι από μόνο του αυτό ξεπερνάει οποιαδήποτε ενσύρματη λύση κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Όπως είπαμε και παραπάνω, η εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάποια συσκευή που να εκμεταλλεύεται τις παραπάνω τεχνολογίες προς το παρόν. Αυτή τη στιγμή η Oppo έχει ήδη τη γρηγορότερη φόρτιση στην αγορά, ο οποίος ανέρχεται στα 65W. Επίσης, Vivo και Xiaomi ετοιμάζονται να μπουν και αυτές δυναμικά στο παιχνίδι, ανακοινώνοντας τις λύσεις τους στα 120W σύντομα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.